Κέιτ Μίντλετον: Γιατί αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι έχει καρκίνο – Ποιος πρόδωσε το μυστικό της;

Τον λόγο για τον οποίο η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να αναγκάστηκε να ανακοινώσει δημοσίως ότι έχει καρκίνο, αποκαλύπτει η Daily Mail.

Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ζήτησαν από τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ να φέρουν τα παιδιά τους στην Βρετανία

Όπως υποστηρίζουν πηγές που επικαλείται, το γύρισμα του βίντεο στο οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας περιγράφει λεπτομερώς τη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται, έγινε εσπευσμένα από βοηθούς του Παλατιού του Κένσινγκτον μετά τη διαρροή πληροφοριών σχετικά με την διάγνωση του καρκίνου.

Η Κέιτ Μίντλετον επιβεβαίωσε ότι έχει καρκίνο και υποβάλλεται σε «προληπτική χημειοθεραπεία» σε ένα μήνυμα που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 22 Μαρτίου. Ωστόσο, μια καλά πληροφορημένη πηγή ισχυρίστηκε ότι η χρονική στιγμή του βίντεο δεν είχε καμία σχέση με τις εικασίες που συνδέονταν με την απουσία της από την εκκλησία το πρωί του Πάσχα, αλλά επειδή κάποιος γνώριζε την κατάσταση της υγείας της.

Επικοινώνησαν με το Παλάτι για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Το παλάτι του Κένσινγκτον φέρεται όχι μόνο να είχε ενημερωθεί γι’ αυτό, αλλά να είχε κληθεί να απαντήσει. Έτσι δεν υπήρχε άλλη επιλογή, από το να βιαστεί να βγει μπροστά και προχωρήσει σε ανακοινώσεις, είπε η ίδια πηγή στη στήλη Ephraim Hardcastle της Daily Mail.

«Πηγές λένε ότι επικοινώνησαν με το Παλάτι του Κένσινγκτον για την ασθένεια της Κέιτ και έπρεπε να προλάβουν την ιστορία… οπότε ποιος αποκάλυψε το μυστικό της;» αναφέρει η Daily Mail.

Δεν είναι σαφές εάν η διαρροή προήλθε από την κλινική του Λονδίνου, όπου η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο ή από αλλού.

«Όποιος κι αν ήταν ο λόγος, η παγκόσμια συγκίνηση μετά την ανακοίνωση της Κέιτ επιβεβαίωσε ότι ήταν η σωστή απόφαση», ανέφερε η στήλη.

Η Κέιτ Μίντλετον έδωσε στη δημοσιότητα αυτό το συγκινητικό βίντεο, ύστερα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο κυκλοφόρησαν άπειρες θεωρίες συνωμοσίας.

Η 42χρονη πριγκίπισσα μίλησε για το «τεράστιο σοκ» μετά τις εξετάσεις που αποκάλυψαν τον καρκίνο έπειτα από την επέμβαση στην κοιλιά της και τους «απίστευτα δύσκολους μήνες» που βίωσε η οικογένειά της, με τη φωνή της να σπάει από συγκίνηση κατά τη διάρκεια του βίντεο.

Τελικά από ποια μορφή καρκίνου πάσχει

Η μορφή του καρκίνου δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά η Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε έναν κύκλο «προληπτικής χημειοθεραπείας» στα τέλη Φεβρουαρίου. Λέγεται ότι έχει θετική σκέψη για την ανάρρωσή της και έχει καλή διάθεση, περιγράφοντας τον εαυτό της ως καλά και πιο δυνατή κάθε ημέρα που περνά.

«Σύμφωνα με μια καλά ενημερωμένη πηγή, όλα δείχνουν ότι υποβλήθηκε σε υστερεκτομή και ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Marc Roche στο γαλλικό Gala.

Μια πληροφορία που δεν υπάρχει στα βρετανικά ταμπλόιντ. Για τον Marc Roche, η σιωπή γύρω από την υγεία της Κέιτ Μίντλετον αποτελεί έκπληξη και μάλιστα από τη στιγμή της ανακοίνωσης της νοσηλείας της. «Εάν δεν υπήρξε εντολή, είναι πιθανό να υπήρχαν οδηγίες προς τήρηση. Αλλά σίγουρα υπάρχει αυτολογοκρισία από τον βρετανικό Τύπο», υποστηρίζει. «Αν τα ταμπλόιντ αποκαλύψουν το στάδιο και την φύση του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον, ρισκάρουν τον αποκλεισμό τους από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ» είπε ο δημοσιογράφος στο Madame Figaro.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ επικεντρώθηκαν στα παιδιά τους, αφιερώνοντας χρόνο για να τους μιλήσουν με τον κατάλληλο τρόπο για την κατάσταση της υγείας της.

Ο βασιλιάς Κάρολος, που διαγνώστηκε με καρκίνο τον Φεβρουάριο, λέγεται ότι είναι «περήφανος» για την «αγαπημένη» νύφη του και το «θάρρος» της να μιλήσει ανοιχτά για τη θεραπεία της, ενώ βρίσκεται σε στενή επαφή μαζί της τις τελευταίες εβδομάδες.

Η βασίλισσα Καμίλα είπε το περασμένο Σαββατοκύριακο ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι «ενθουσιασμένη» από την υποστήριξη του κόσμου όταν συνάντησε δύο αδελφές που κρατούσαν αφίσες που έγραφαν «στείλτε την αγάπη μας στην Κέιτ».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ