Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί είναι νευρικοί για την άφιξη του πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο – Το παρασκήνιο

Τον Μάιο ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέφει στην Βρετανία καθώς έχει προγραμματίσει να μιλήσει στην 10η επέτειο των Αγώνων Invictus. Τόσο η Κέιτ Μίντλετον όσο και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρονται να είναι «νευρικοί» με την άφιξη του.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την Κέιτ – «Είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει η οικογένεια μαζί»

Μετά την ανακοίνωση της διάγνωσης του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον κυκλοφόρησαν φήμες στον βρετανικό Τύπο ότι ο δούκας του Σάσσεξ μπορεί να θελήσει να επισκεφθεί τον αδελφό του και την πριγκίπισσα της Ουαλίας όταν επιστρέψει στην Βρετανία.

Μάλιστα οι φήμες πυροδοτήθηκαν όταν έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ «προσέγγισαν ιδιωτικά» το πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλίας μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο με την Κέιτ Μίντλετον να ανακοινώνει ότι υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία για καρκίνο.

Βασιλιάς Κάρολος: Έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου – Ευδιάθετος στο πλευρό της συζύγου του

Αν και δεν είναι γνωστό πώς επικοινώνησαν τα δύο ζευγάρια εντούτοις ειδικοί επί των βασιλικών θεμάτων υπογράμμιζαν την πολύ στενή σχέση που είχε ο πρίγκιπας Χάρι με την Κέιτ Μίντλετον πριν τον γάμο του. Έτσι θεωρήθηκε ότι είναι πιθανόν να θέλει να την επισκεφθεί αφού έμαθε για τον αγώνα της με τον καρκίνο.

Τώρα ο βασιλικός εμπειρογνώμονας και συγγραφέας Tom Quinn αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον «είναι πραγματικά νευρικοί» για την επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, το ζευγάρι φαίνεται ότι ανησυχεί εάν ο δούκας του Σάσσεξ θα συνοδεύεται από την σύζυγο του Μέγκαν Μαρκλ ή όχι.

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση στην λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα

Ο Tom Quinn αναφέρθηκε επίσης στην «αναπόφευκτη αμηχανία» που υπάρχει ανάμεσα στα δύο αδέρφια και τις συζύγους τους, ενώ εξήγησε ότι πιθανότατα θα υπάρξει «σχεδιασμός» για να την αποφύγουν.

Ο συγγραφέας τόνισε στην εφημερίδα Daily Mirror ότι «ο Ουίλιαμ και η Κέιτ είναι πραγματικά νευρικοί ότι είτε ο Χάρι έρθει μόνος του είτε με τη Μέγκαν θα υπάρξουν δυσκολίες και γίνεται μεγάλος σχεδιασμός για να προσπαθήσουν να μειώσουν όλη την αναπόφευκτη αμηχανία και την ντροπή».

Και πρόσθεσε: «Ένα σχέδιο που εξετάζεται είναι να αφήσουν τα αδέλφια να εμφανιστούν δημόσια για ένα μικρό χρονικό διάστημα για να προσπαθήσουν να δείξουν ότι μπορούν τουλάχιστον να είναι πολιτισμένοι μεταξύ τους».

«Πρόκειται για το μικρότερο από δύο κακά. Αν ο Χάρι έρθει στην Βρετανία τον Μάιο και αποφύγει τον αδελφό του και την Κέιτ, θα υπάρξουν πιο επιζήμιες εικασίες απ’ ό,τι αν προσπαθήσουν να συμφιλιώσουν τα πράγματα όσο χρειάζεται για να αντεπεξέλθουν σε μια σύντομη συνάντηση» εκτίμησε ο Tom Quinn.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ