Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα σχέδιά τους για το Πάσχα – Γιατί θα είναι δύσκολες αυτές οι γιορτές για τον βασιλιά Κάρολο

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν θα βρίσκονται φέτος στο πλευρό της βασιλικής οικογένειας την Κυριακή του Πάσχα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ την Κυριακή, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον ήθελε να μιλήσει για τον καρκίνο μόνη της χωρίς τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο πλευρό της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας την περασμένη εβδομάδα αποκάλυψε ότι λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο και η ανάρρωσή της συνεχίζεται. Έτσι εικάζεται ότι το πριγκιπικό ζευγάρι και τα τρία τους παιδιά θα γιορτάσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν θα εμφανιστούν καθόλου δημόσια.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα θα είναι μαζί με άλλους υψηλόβαθμους γαλαζοαίματους για τις γιορτές του Πάσχα και θα εμφανιστούν μαζί για την λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα. Ο βασιλικός ανταποκριτής του περιοδικού Newsweek, Jack Royston σχολίασε ότι πέρσι ολόκληρη η βασιλική οικογένεια εμφανίστηκε χαμογελαστή.

Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας – Αποκάλυψη-βόμβα από βασιλικό αναλυτή

«Πέρσι, η Κέιτ ήταν προφανώς στην πασχαλινή τελετή και όλοι φορούσαν μπλε που ερμηνεύτηκε ως ένδειξη ενότητας. Ήταν μια στιγμή που όλοι ήρθαν μαζί. Φέτος, ο βασιλιάς και η Καμίλα θα είναι εκεί, αλλά το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας δεν θα είναι μαζί τους. Νομίζω ότι ο Κάρολος, προφανώς ανυπομονεί πολύ να επιστρέψει στη δουλειά του. Σαφώς, δούλευε όλη την εβδομάδα», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Ο βασιλιάς Κάρολος μετά την διάγνωση και την θεραπεία του για καρκίνο συνέχισε να πραγματοποιεί συναντήσεις και να επιτελεί το έργο του ως αρχηγός κράτους. Ωστόσο δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, ενώ η Καμίλα είναι αυτή που πραγματοποιεί μια σειρά από βασιλικές υποχρεώσεις κατά την απουσία του συζύγου της.

Βασιλιάς Κάρολος: Το νέο πορτρέτο και το προσωπικό πασχαλινό μήνυμα καθώς συνεχίζει τις χημειοθεραπείες μαζί με την Κέιτ Μίντλετον

Γιατί θα είναι δύσκολες αυτές οι γιορτές για τον βασιλιά Κάρολο

Την ίδια στιγμή το Πάσχα αναμένεται να είναι «μία πολύ δύσκολη περίοδος» για τον Βρετανό μονάρχη, σύμφωνα με τον βασιλικό συγγραφέα Phil Dampier. Δεν είναι μόνο η απουσία της Κέιτ Μίντλετον του πρίγκιπα Ουίλιαμ και των τριών παιδιών τους από τους εορτασμούς. Αυτή την εποχή είναι η επέτειος θανάτου του πατέρα του βασιλιά, του πρίγκιπα Φίλιππου, καθώς και της γιαγιάς του.

«Είναι σπουδαία νέα ότι ο βασιλιάς είναι αρκετά καλά για να συνοδεύσει τη βασίλισσα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στη λειτουργία στο Ουίνδσορ την Κυριακή του Πάσχα. Αλλά θα είναι μια οδυνηρή ημέρα και περίοδος διακοπών για τον ίδιο, καθώς θα αναπολεί το παρελθόν του», είπε ο συγγραφέας.

Και πρόσθεσε: «Ο αγαπημένος πατέρας του, πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε πριν από τρία χρόνια την Κυριακή του Πάσχα σε ηλικία 99 ετών, μόλις δύο μήνες πριν από τα 100α γενέθλιά του. Ο Κάρολος είχε προγραμματίσει ένα πάρτι γενεθλίων γι’ αυτόν αλλά εκείνος του είπε: «Θα έπρεπε να είμαι ακόμα εδώ, έτσι δεν είναι;». Ο Κάρολος απάντησε: ‘Το ήξερα ότι θα το έλεγες αυτό’».

«Για μεγάλες περιόδους της ζωής του οι δυο τους δεν ήταν κοντά, αλλά στα μεταγενέστερα χρόνια ο δεσμός μεταξύ τους ήταν πολύ ισχυρός και ο βασιλιάς άρχισε να αγαπά και να σέβεται τον πατέρα του πολύ περισσότερο», σημείωσε ο συγγραφέας.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ