Netflix Top 10 (2/4): Oι καλύτερες ταινίες αυτήν την στιγμή – Τι βλέπουν οι συνδρομητές στην Ελλάδα

Η βιβλιοθήκη του Netflix ανανεώνεται συνεχώς, προσφέροντας νέες ταινίες και σειρές για να δείτε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στην βιβλιοθήκη της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας υπάρχουν άπειρες επιλογές για κάθε γούστο. Είναι σίγουρο ότι θα βρείτε μία που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σας κάνει να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε.

Είτε σας αρέσουν οι κωμωδίες, είτε οι ταινίες δράσης, είτε τα δράματα, είτε τα θρίλερ, το Netflix έχει τα πάντα.

Παρακάτω θα δείτε τις ταινίες που βρίσκονται στην κορυφή του Netflix σήμερα, Τρίτη 2 Απριλίου 2024.

Netflix Top 10: Oι καλύτερες ταινίες αυτήν την στιγμή (2/4)

  • 1. Μεροκάματο του Τρόμου
  • 2. Η Καρδιά του Κυνηγού
  • 3. Χωρίς πίεση
  • 4. Glass
  • 5. Το όμορφο παιχνίδι
  • 6. Ιρλανδική Ευχή
  • 7. Αναπαύσου εν ειρήνη
  • 8. Δεσποσύνη
  • 9. Νεκρό τηλέφωνο
  • 10. Η Διάσωση

Μεροκάματο του Τρόμου

Σε αυτό το θρίλερ αγωνίας, όταν μία έκρηξη σε ένα διυλιστήριο απειλεί τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, μια ειδική ομάδα καλείται να διασχίσει μια επικίνδυνη έρημο με δύο φορτηγά γεμάτα νιτρογλυκερίνη, έχοντας 24 ώρες στη διάθεσή της.

Η καρδιά του Κυνηγού

Ένας πρώην εκτελεστής αναλαμβάνει ξανά δράση, όταν ο φίλος του ανακαλύπτει μια επικίνδυνη συνωμοσία στην καρδιά της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής.

Χωρίς πίεση

Αφού την παρασύρουν να παρατήσει τα πάντα για να σώσει τη φάρμα της γιαγιάς της, η πρωτευουσιάνα σεφ Ολίβια ερωτεύεται έναν όμορφο αγρότη που κρύβει ένα μυστικό.

Glass

Ένας άνδρας με διαταραχή προσωπικότητας και ένας φύλακας που έγινε τιμωρός γνωρίζουν ένα μυστηριώδη τύπο με όλα μυστικά σε ένα ψυχιατρείο.

Το όμορφο παιχνίδι

Καθώς μια αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου πάει στη Ρώμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, ο ικανός νέος παίκτης της πρέπει να ξεχάσει το παρελθόν και να γίνει μέρος της ομάδας.

Ιρλανδική Ευχή

Όταν ο έρωτας της ζωής της αρραβωνιάζεται την καλύτερή της φίλη, η Μάντι (Λόχαν) αφήνει τα αισθήματά της κατά μέρος για να γίνει παράνυμφος στον γάμο τους στην Ιρλανδία. Λίγες μέρες πριν από τον γάμο του ζευγαριού, η Μάντι κάνει μια αυθόρμητη ευχή να βρει τον αληθινό έρωτα και βρίσκεται σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου μια τυχαία συνάντηση τής δείχνει ότι μερικές φορές πρέπει να προσέχεις τι εύχεσαι. Καθώς το όνειρό της μοιάζει να πραγματοποιείται, η Μάντι σύντομα συνειδητοποιεί ότι η αληθινή αδελφή ψυχή της είναι ένα τελείως διαφορετικό άτομο.

Αναπαύσου εν ειρήνη

Τα οικονομικά και η υγεία του Σέρχιο όλο και χειροτερεύουν. Ίσως όμως η μοίρα τού επιτρέψει να προστατεύσει την οικογένειά του. Το κόστος; Η απουσία του για πάντα.

Δεσποσύνη

Ο γάμος μιας νεαρής γυναίκας με έναν γοητευτικό πρίγκιπα μετατρέπεται σε έναν σκληρό αγώνα επιβίωσης, όταν την προσφέρουν ως θυσία σε έναν δράκο που βγάζει φωτιές.

Νεκρό τηλέφωνο (The Black Phone)

Ένας μασκοφόρος άντρας αρπάζει ένα αγόρι μέρα μεσημέρι. Στο ηχομονωμένο υπόγειο όπου κρατείται, χτυπά ένα τηλέφωνο — είναι τα προηγούμενα θύματα του δολοφόνου.

Η Διάσωση (The Martian)

Κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, ο αστροναύτης Μαρκ Γουάτνι τραυματίζεται και εγκαταλείπεται στον πλανήτη θεωρούμενος νεκρός. Εκείνος όμως καταφέρνει να επιστρέψει στην εγκαταλειμμένη βάση, όπου πρέπει να επιβιώσει με ελάχιστες προμήθειες και να βρει τρόπο να επικοινωνήσει με τη Γη.

Πηγή: FOXreport.gr

Προειδοποίηση για χρήστες iPhone και Android – «Μην δημοσιεύετε ποτέ στο διαδίκτυο αυτές τις 10 πληροφορίες»

Έτος 536 μ.Χ.: Ήταν η χειρότερη χρονιά για να είσαι ζωντανός – Τι συνέβη; – Βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ