3 εξαιρετικές ταινίες που υπάρχουν στο Netflix και αξίζει να δείτε τώρα

Οι καλύτερες ταινίες του Netflix περιλαμβάνουν επιτυχίες του box office, αγαπημένες ταινίες που έχουν βραβευτεί με Όσκαρ και πρωτότυπες ταινίες με πρωταγωνιστές αστέρες της Α-list. Ωστόσο, πίσω από τις ταινίες που κυριαρχούν στην κατηγορία “πιο δημοφιλής” της streaming πλατφόρμας, υπάρχει μια βιβλιοθήκη με εξίσου φανταστικές ταινίες που -πιθανότατα- δεν έχετε δει.

Αυτές οι παραμελημένες ταινίες του Netflix καλύπτουν πολλά είδη και συχνά περιλαμβάνουν μερικούς πολύ γνωστούς αστέρες. Ωστόσο, χωρίς την αναγνωρισιμότητα των μεγαλύτερων franchise, αυτές οι ταινίες τείνουν να περνούν κάτω από το ραντάρ.

Παρακάτω θα βρείτε 3 από τις εξαιρετικές ταινίες που υπάρχουν στο Netflix και αξίζουν να τις δείτε άμεσα.

Netflix: Οι 3 εξαιρετικές ταινίες που αξίζει να δείτε τώρα

  • Έμιλι, η Κακοποιός
  • Fair Play
  • Πρόσεξε τα Νώτα σου

Έμιλι, η Κακοποιός (Emily the Criminal)

Με ένα μεγάλο φοιτητικό δάνειο και αποκλεισμένη από την αγορά εργασίας, μια γυναίκα μπλέκει με απάτες πιστωτικών καρτών και βυθίζεται σύντομα στον κόσμο του εγκλήματος.

Fair Play

Η σχέση ενός ζευγαριού ωθείται στα άκρα μετά από μια προαγωγή σε μια χρηματιστηριακή, η οποία ίσως φέρει στην επιφάνεια πολύ περισσότερα από τον πρόσφατο αρραβώνα του.

Πρόσεξε τα Νώτα σου (Bodies Bodies Bodies)

Όταν μια ομάδα πλούσιων εικοσάρηδων σχεδιάζει μια συνάντηση σε μια απομακρυσμένη έπαυλη, ένα διασκεδαστικό παιχνίδι οδηγεί σε πισώπλατες μαχαιριές, διπροσωπία και φόνο.

πηγή: FOXreport.gr

«Προσοχή στο λάθος όνομα» – 10 προειδοποιητικά σημάδια που δείχνουν ότι μπορεί να σας έχουν χακάρει

Ποια ήταν η διαφορά μεταξύ πειρατών και κουρσάρων – Βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ