Netflix Top 10 (3/4): Οι σειρές που «ψηφίζουν» οι συνδρομητές στην Ελλάδα

Η θερμοκρασία τις τελευταίες ημέρες έχει τραβήξει την άνοδο, οπότε είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να μείνετε σπίτι, να χαλαρώσετε και να δείτε μία σειρά στο Netflix.

Η βιβλιοθήκη της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας είναι γεμάτη με εξαιρετικές σειρές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε νέα επεισόδια από τα show που προστέθηκαν πρόσφατα, ή να ανατρέξετε σε παλαιότερες πετυχημένες σειρές.

Αν δεν θέλετε να χάνετε τον χρόνο σας στο ψάξιμο, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις σειρές που βρίσκονται στο Top 10 του Netflix. Παρακάτω θα βρείτε τις σειρές που βλέπουν οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix αυτήν την στιγμή.

Netflix Top 10: Oι καλύτερες σειρές αυτήν την στιγμή

  1. Το πρόβλημα των 3 Σωμάτων
  2. The Gentlemen
  3. Διαθήκη: Η Ιστορία του Μωυσή
  4. Δεινόσαυροι: Σαύρες για Κλάματα
  5. Η Βασίλισσα των Δακρύων
  6. Ανθρωποκτονίες Νέα Υόρκη
  7. Σιδερένιο Βασίλειο
  8. Bandidos – Κυνηγοί
  9. Ντετέκτιβ Μονκ
  10. Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου

Το πρόβλημα των 3 Σωμάτων

Διασχίζοντας ηπείρους και δεκαετίες, πέντε πανέξυπνοι φίλοι κάνουν συνταρακτικές ανακαλύψεις, καθώς οι νόμοι της επιστήμης καταρρέουν και μια υπαρξιακή απειλή αναδύεται.

The Gentlemen

Ο αριστοκράτης Έντι ανακαλύπτει ότι η οικογενειακή έπαυλη που κληρονομεί ανήκει σε μια τεράστια αυτοκρατορία εμπόρων φούντας, οι οποίοι δεν σκοπεύουν να φύγουν.

Διαθήκη: Η Ιστορία του Μωυσή

Αυτή η διαφωτιστική σειρά ντοκιμαντέρ εξιστορεί την απίστευτη ζωή του Μωυσή ως πρίγκιπα, προφήτη και πολλά άλλα, με πληροφορίες από θεολόγους και ιστορικούς.

Δεινόσαυροι: Σαύρες για Κλάματα

Μια αξιαγάπητα σκανταλιάρικη οικογένεια Τυραννόσαυρων εξερευνά τον πολύχρωμο προϊστορικό κόσμο, ενώ διασκεδάζει με τις γκάφες των ανόητων δεινοσαύρων που ζουν σε αυτόν.

Η Βασίλισσα των Δακρύων

Η βασίλισσα των πολυκαταστημάτων και ο επαρχιώτης άντρας της αντιμετωπίζουν μια συζυγική κρίση, μέχρι που ο έρωτάς τους αρχίζει ως εκ θαύματος να ανθίζει ξανά.

Ανθρωποκτονίες Νέα Υόρκη

Ντετέκτιβ και εισαγγελείς θυμούνται τις πιο δύσκολες υποθέσεις ανθρωποκτονίας σ’ αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων από τον δημιουργό του “Νόμος και Τάξη”.

Σιδερένιο Βασίλειο

Ο Χοακίν Μαντσάδο κυβερνά τη ναρκο-αυτοκρατορία του από το λιμάνι της Βαρκελώνης με σιδερένια πυγμή – ώσπου ένα φορτίο θέτει σε κίνδυνο τη δουλειά και την οικογένειά του.

Bandidos – Κυνηγοί

Μια συμμορία απροσάρμοστων επιχειρεί να αποκαλύψει έναν κρυμμένο θησαυρό των Μάγια. Η στρατηγική τους; Θολή. Η δυναμική τους; Κακή. Ευτυχώς, είναι αρκετά έξυπνοι.

Ντετέκτιβ Μονκ

Ένας πανέξυπνος ντετέκτιβ με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή παραιτείται από το σώμα κι αναλαμβάνει σύμβουλος στις πιο δύσκολες υποθέσεις του αστυνομικού τμήματος.

Άβαταρ: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου

Ένα νεαρό αγόρι γνωστό ως Άβαταρ πρέπει να κατακτήσει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης για να σώσει τον κόσμο και να πολεμήσει έναν οχθηρό εχθρό που θέλει να το σταματήσει.

Πηγή: FOXreport.gr

Προειδοποίηση για χρήστες iPhone και Android – «Μην δημοσιεύετε ποτέ στο διαδίκτυο αυτές τις 10 πληροφορίες»

Έτος 536 μ.Χ.: Ήταν η χειρότερη χρονιά για να είσαι ζωντανός – Τι συνέβη; – Βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ