Συγκλόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Επέζησαν όλοι πλην του μπαμπά μου, ήταν σοκαριστικό»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα (4/4) καλεσμένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον θάνατο του πατέρα της και συγκλόνισε με τα όσα είπε.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε: «Είχα πάει στο Αστυνομικό Τμήμα να πάρω τα πράγματά του, την τσάντα του, τα κλειδιά του… Ενεπλάκη, συγκρούστηκε ένα αμάξι με τρία του άλλου ρεύματος, ένα εκ των οποίων ήταν του πατέρα μου το όχημα, επέζησαν όλοι πλην του μπαμπά μου που πέθανε από εσωτερική αιμορραγία. Ήταν με τη μαμά μου και δεν θα ξεχάσω που μας είχανε πάρει τότε από το νοσοκομείο, από το ΚΑΤ, γιατί ποτέ δε σου λένε από το τηλέφωνο ότι έχει φύγει ένας δικός σου άνθρωπος και μας λένε ότι έχει τραυματιστεί σοβαρά ο άνθρωπός σου, ο άντρας σας στη μαμά μου, ότι πρέπει να έρθετε να τον δείτε και τα λοιπά…».

Ακόμα η παρουσιάστρια ανέφερε: «Και μάλιστα ήταν Σάββατο βράδυ και λέγαμε με την αδερφή μου “πωπώ τι έπαθε Σάββατο βράδυ”, αλλά ήμασταν χαλαρές γιατί δεν είχαμε καταλάβει εμείς τι συμβαίνει, μας είχαν πει ότι τραυματίστηκε. Και μετά είναι που πας εκεί και σου λένε μία άλλη κατάσταση γιατί μας είπαν ότι δυστυχώς δεν τα κατάφερε και μας είπαν “θέλετε να τον δείτε μια τελευταία φορά;”. Και ήταν τόσο γρήγορο και αιφνιδιαστικό όλο που ήταν σοκαριστικό!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ