Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Ανήθικο αυτό που έγινε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, delete»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ήταν σήμερα (4/4) η Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για όσα έγιναν μεταξύ της ίδιας, της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

Νίκος Κοκλώνης για Καινούργιου – Μπάρκα: «Θεωρώ ότι έχουν γίνει κάποια λάθη…»

«Πολύ συνειδητά δεν μίλησα γιατί ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές στην εκπομπή. Συνδέθηκα πάρα πολύ μαζί του και τον αγάπησα και ακόμα τον αγαπάω σαν άνθρωπο, δεν αλλάζει αυτό, πάντα θα τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Ήθελα να σεβαστώ την στιγμή. Με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που έγινε!», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην συνέχεια είπε: «Κολλητές δεν ήμασταν όντως. Όμως όταν μία κοπέλα και έναν άνθρωπο τον γνωρίζεις χρόνια, έχεις μοιραστεί στιγμές… Τον Φίλιππο τον γνώρισε από μένα. Μάλιστα όχι μόνο τον γνώρισε, γνώρισε και την περίοδο που είχα πονέσει και κλάψει για τον Φίλιππο… Η Δανάη δημόσια έχει πει ότι με αγαπάει, ότι με θεωρεί φίλη της… Ξαφνικά όταν λες ότι «αυτόν τον άνθρωπο δεν τον θεωρώ φίλο», δεν το θεωρώ όμορφο και κομψό και το θεωρώ και ανήθικο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά να μου πει ότι ήταν λάθος της».

«Δεν τον αγγίζεις, είναι απαγορευτικό»

Επίσης σημείωσε ότι: «Με τον Φίλιππο μίλησα. Με την Δανάη ποτέ. Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μία βασική αρχή: ποτέ μα ποτέ άνδρα ή σχέση φίλης σου, ακόμα και αν δεν είναι η κολλητή σου φίλη, δεν τον αγγίζεις! Είναι απαγορευτικό! Εμένα έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου και εγώ το σέβομαι, γιατί αγαπάω και σέβομαι τις γυναίκες. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, μπορεί να έχει μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο, δεν το κατακρίνω. Δεν αλλάζει για μένα ακόμα και αν με πάρει τηλέφωνο. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ