Σακίρα: Νέος έρωτας με τον Lucien Laviscount – «Οι φίλοι της φοβούνται ότι θα την πληγώσει»

Η Σακίρα βγαίνει με τον Βρετανό ηθοποιό Lucien Laviscount αφού ερωτεύτηκε το αστέρι της δημοφιλούς σειράς Emily In Paris ενώ πρωταγωνιστούσαν στο νέο της μουσικό βίντεο. Ωστόσο το τελευταίο της ειδύλλιο έχει προκαλέσει ανησυχία στους φίλους της, που φοβούνται ότι ο ηθοποιός είναι σε αυτή τη σχέση μόνο για τη φήμη.

Η άνετη εμφάνισή τους στο βίντεο για το τραγούδι της Shakira Punteria – στο οποίο είδαμε τον 31χρονο Lucien να χαϊδεύει το μάγουλο της Κολομβιανής τραγουδίστριας – πυροδότησε εικασίες ότι μπορεί να είχε γεννηθεί ένα ειδύλλιο.

Τώρα, καλά πληροφορημένες πηγές, σύμφωνα με την Dailymail επιβεβαίωσαν ότι είναι μαζί, αλλά το βλέπουν χαλαρά, προς ανακούφιση των φίλων της 47χρονης Shakira, που φέρεται να φοβούνται ότι θα της ραγίσει την καρδιά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

«Η Shakira θέλει απεγνωσμένα να ερωτευτεί – αλλά οι φίλοι της ανησυχούν γιατί ο Lucien ανέβηκε σιγά σιγά στη σκάλα των διασημοτήτων ενώ βγήκε με γυναίκες που ήταν όλες λιγότερο διάσημες από τη Shakira», είπε μια πηγή αποκλειστικά στην DailyMail.com.

Σακίρα

«Οι γυναίκες με τις οποίες έχει κάνει σχέση είναι όλες πολύ διαφορετικές. Τώρα βλέπει την Shakira, που σίγουρα θέλει αγάπη μετά τον χωρισμό της. Αλλά οι φίλοι της φοβούνται ότι θέλει απλώς ο κόσμος να μάθει το όνομά του και εκείνη το παρέχει. Βλέπουν ο ένας τον άλλον, αλλά δεν έχουν εμπλακεί ακόμη σε σοβαρή σχέση ώστε να γνωρίσει και τα παιδιά της» αναφέρει.

Ισχυρίστηκαν ότι «δεν ξεπερνά τον πρώην της» Ζεράρ Πικέ και ότι όλοι γύρω της «ξέρουν ότι ο Λουσιέν είναι ριμπάουντ».

«Βγαίνει με κάποιον που φοβούνται ότι είναι γυναικάς και θα την πληγώσει» πρόσθεσε.

Η Shakira, η οποία έχει αποκτήσει δύο γιους με τον Ζεράρ Πικέ, τον Milan, 11 ετών, και τον Sasha, 9 ετών, γνώρισε τον ηθοποιό στα γυρίσματα του βίντεοκλιπ, στο οποίο υποδύεται τον έρωτά της, τον Φεβρουάριο. Η τραγουδίστρια του Hips Don’t Lie φαίνεται να απολαμβάνει την αγκαλιά του, ενώ μια άλλη σκηνή δείχνει έναν τόπλες Λούσιεν να την κρατά.

Μέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να απολαμβάνει το δείπνο στο ιταλικό εστιατόριο Carbone στη Νέα Υόρκη. Η Shakira ήταν ντυμένη με μαύρο κορσέ και δερμάτινο τζάκετ ενώ ο Lucien επέλεξε επίσης ολόμαυρα ρούχα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ