Οι θαυμαστές της Σακίρα κατηγορούν το κάρμα μετά την πτώση του Πικέ στη σκηνή: «Θα σέβεσαι τη βασίλισσα»

Οι θαυμαστές της Σακίρα σίγουρα πιστεύουν ότι φταίει το κάρμα για την πτώση του πρώην συντρόφου της Ζεράρ Πικέ, ο οποίος έπεσε κατά λάθος σε μια τρύπα στη σκηνή στην εκδήλωση έναρξης του τουρνουά του Kings League Americas 7-on-7 την Τρίτη το βράδυ.

Σακίρα: Έβαλε φωτιά στη σκηνή των VMAs 2023 και έγραψε ιστορία

Σε πλάνα που εξασφάλισε το TMZ , ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου φαίνεται να περπατά στο πλάι της σκηνής για να αλληλεπιδράσει με τους υποστηρικτές του — αν και δεν τα κατάφερε.

Καθώς σήκωσε το τηλέφωνό του στο αυτί του, έκανε ένα βήμα προς τη λάθος κατεύθυνση και έπεσε εντελώς εκτός οπτικού πεδίου, οδηγώντας τους ανήσυχους θαυμαστές του να κοιτάξουν γρήγορα κάτω από τις μπάρες ασφαλείας για να τον ελέγξουν.

Μπλεξίματα για την Σακίρα: Νέα έρευνα σε βάρος της για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ

Ο Πικέ φέρεται να μπόρεσε να κάνει ελιγμούς για να βγει από την τρύπα και δεν τραυματίστηκε.

Οι θαυμαστές της Σακίρα μπήκαν αμέσως στο X (πρώην Twitter) για να κατακεραυνώσουν τον Ισπανό αθλητή, υποστηρίζοντας ότι η πτώση ήταν η τιμωρία του επειδή φέρεται να την κεράτωσε πριν από τον χωρισμό τους.

«Μην είσαι ασεβής στη βασίλισσα της σκηνής και μετά περιμένεις από τη σκηνή να σε σεβαστεί», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter.

«Δεν μπορείς να ξεφύγεις από το ΚΑΡΜΑ, καλά να πάθεις Πικέ», είπε ένας άλλος χρήστης .


Ένας τρίτος υποστηρικτής της Σακίρα πρόσθεσε : «Το βουντού της Σακίρα τον επηρέασε».

Άλλοι χαρακτήρισαν την πτώση «ντροπιαστική» και μάλιστα ότι «την άξιζε».

Η 46χρονη τραγουδίστρια του “Hips Don’t Lie” και ο Πικέ, 36 ετών, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους  τον Ιούνιο του 2022 με ένα σύντομο μήνυμα προς τους θαυμαστές.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε», ανέφερε το ζευγάρι σε κοινή δήλωση εκείνη την εποχή. «Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε το απόρρητό μας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας» τόνιζαν. Έχουν δύο γιους: τον Μίλαν, 10 ετών, και τον Σάσα, 8 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ