Η Σακίρα πίστευε στο «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» – «Ήμουν αφοσιωμένη στον Ζεράρ Πικέ»

Η Σακίρα πίστευε ότι ο πρώην της Ζεράρ Πικέ ήταν ευτυχισμένος πριν από τη φημολογούμενη απιστία του. Η τραγουδίστρια του “Hips Don’t Lie” – η οποία ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή τον Ιούνιο του 2022 – μίλησε με ειλικρίνεια για την διάλυση της 11χρονης σχέσης τους κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Billboard που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη (21/9).

Σακίρα: Έβαλε φωτιά στη σκηνή των VMAs 2023 και έγραψε ιστορία

«Προτεραιότητά μου ήταν το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Πίστεψα στο «μέχρι ο θάνατος να μας χωρίσει». Πίστεψα αυτό το όνειρο και το είχα για μένα, για τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η Σακίρα και ο Πικέ έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Μίλαν, 10 ετών, και τη Σάσα, 8 ετών.

Σακίρα: Έβαλε τις φωνές στην θέα του αρουραίου – Η γοργόνα το έβαλε στα… πόδια

Η Κολομβιανή καλλιτέχνης πρόσθεσε ότι ήλπιζε να έχει μια αιώνια αγάπη παρόμοια με τους γονείς της, που είναι μαζί 50 χρόνια. «Αγαπούν ο ένας τον άλλον όπως την πρώτη μέρα, με μια αγάπη μοναδική και ανεπανάληπτη», εξήγησε η Σακίρα. «Γνωρίζω λοιπόν ότι είναι δυνατό» σημείωσε με νόημα.

«Και ήταν πάντα το παράδειγμά μου. Είναι αυτό που ήθελα για μένα και τα παιδιά μου, αλλά δεν συνέβη…» σχολίασε.

Αναλογιζόμενη τον πρώην έρωτά της με τον Πικέ, η 46χρονη τραγουδίστρια του «She Wolf», παραδέχτηκε ότι έπρεπε να βάλει τη μουσική της σταδιοδρομία σε δεύτερη μοίρα, ενώ ζούσε με τον πρώην επαγγελματία αθλητή στην Ισπανία.

Η Σακίρα με τον Πικέ

«Το θέμα είναι ότι του είχα αφοσιωθεί. Στην οικογένεια μας, σε αυτόν. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να παρακολουθήσω την επαγγελματική μου καριέρα όσο βρισκόμουν στη Βαρκελώνη», περιέγραψε.

«Δεν μπορούσα να αφήσω τα παιδιά μου και απλώς να πάω κάπου να κάνω μουσική έξω από το σπίτι μου. Ήταν δύσκολο να διατηρηθεί ο ρυθμός», πρόσθεσε. Αλλά από τότε που επέστρεψε στο Μαϊάμι τον Μάιο, η τραγουδίστρια του «Waka Waka» βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας νέα μουσική και σχεδιάζει να κάνει περιοδεία το 2024.

Όσο για τα δύο παιδιά της, η νικήτρια Grammy αποκάλυψε ότι είναι μια χαρά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την πρόσφατη μετακόμισή τους στις ΗΠΑ.

«Η κατάσταση των μέσων ενημέρωσης ήταν δύσκολη για αυτούς [στη Βαρκελώνη]. Είχαμε παπαράτσι στο κατώφλι μας κάθε μέρα», εξήγησε. «Εδώ, είναι κανονικά παιδιά που απολαμβάνουν την κανονικότητα, κάτι που πρέπει να είναι το σχολείο: ένα ασφαλές καταφύγιο όπου μπορούν να είναι ο εαυτός τους».

Η Σακίρα και ο Πικέ, 36 ετών, επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους σε κοινή δήλωση που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Το Page Six αργότερα ανέφερε ότι η σούπερ σταρ της μουσικής ήταν «συντετριμμένη» για την υποτιθέμενη απιστία του ποδοσφαιριστή με την πλέον επίσημη σύντροφό του, Clara Chia Marti. Η Κολομβιανή ποπ σταρ φέρεται να ανακάλυψε ότι ο πρώην της είχε σχέση όταν συνειδητοποίησε ότι η μαρμελάδα της εξαφανιζόταν από το σπίτι τους.

Ζεράρ Πικέ

Η πρόσφατα single Σακίρα έχει πυροδοτήσει από τότε φήμες για ραντεβού με άλλους διάσημους αθλητές εν μέσω της νέας σχέσης του Πικέ με το 24χρονο μοντέλο. Τον Ιούλιο, εντοπίστηκε να απολαμβάνει ένα «χαμηλών τόνων» δείπνο με τον παίκτη των Miami Heat, Jimmy Butler, στο Λονδίνο.

Η τραγουδίστρια του “Whenever, Wherever” είχε συνδεθεί στο παρελθόν με τον οδηγό της Formula 1, Lewis Hamilton, αφού εθεάθησαν να περνούν χρόνο μαζί στο Μαϊάμι και τη Βαρκελώνη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ