Το νέο «χτύπημα» της Σακίρα στον Πικέ

Η Σακίρα “χτύπησε” ξανά τον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ, συμπεριλαμβάνοντας την πρώην νταντά των παιδιών τους στο νέο της μουσικό βίντεο.

Η Κολομβιανή σταρ συνεργάστηκε με το μεξικάνικο συγκρότημα Fuerza Régida με έδρα τις ΗΠΑ για το ισπανικό κομμάτι El Jefe, το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός άνδρα της εργατικής τάξης που ονειρεύεται να απομακρυνθεί από τη μικρή του πόλη και να γίνει «αφεντικό με δυνατότητες».

Και επιβεβαίωσε ότι η εναπομείνασα πικρία της για τον πρώην ποδοσφαιριστή απέχει πολύ από το να μειωθεί κάνοντας άλλη μια αναφορά στον σκληρό χωρισμό τους.

Γυρισμένο στο Μαϊάμι – όπου η Σακίρα ζει τώρα μετά τον χωρισμό της από τον Πικέ που μένει στη Βαρκελώνη – το βίντεο βρίσκει τον πρωταγωνιστή της Fuerza Régida, JOP, να παίζει τον ιδεαλιστή πρωταγωνιστή ενώ δουλεύει σε ένα βρώμικο εργοστασιακό περιβάλλον.

Εν τω μεταξύ, η Σακίρα περιστρέφεται με ένα μαύρο φόρεμα με φούντες και μπότες μέχρι το γόνατο. Στη συνέχεια καβαλάει το άλογό της, ενώ ανεβαίνει και σε ένα φορτηγό που μεταφέρει μετανάστες.

Αλλά φαίνεται να σώζει το καλύτερο για το τέλος, αναφέροντας την επί χρόνια νταντά των παιδιών της, Lili Melgar, η οποία κάνει μια έκπληξη στο βίντεο.

«Αυτό το τραγούδι είναι για σένα, αφού δεν πληρώθηκες απόλυση/Άλλη μια κλανιά, όπως πάντα», τραγουδάει, μια προφανής αναγνώριση των προηγούμενων ισχυρισμών ότι η Melgar απολύθηκε από τον Πικέ χωρίς αποζημίωση.

Η Melgar, η οποία φαίνεται να κοιτάζει αυστηρά την κάμερα καθώς τελειώνει το κομμάτι, εργάστηκε ως νταντά στα παιδιά της Σακίρα, Milan και Sasha πριν από τον χωρισμό της τραγουδίστριας από τον Πικέ. Όμως φέρεται να απολύθηκε από τον ποδοσφαιριστή χωρίς αποζημίωση αφού αποκάλυψε στην τραγουδίστρια την απιστία του. 

Το πρώην ζευγάρι επιβεβαίωσε το τέλος της 11χρονης σχέσης του τον περασμένο Ιούνιο, λίγο αφότου ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και της Ισπανίας, Πικέ, 36 ετών, κατηγορήθηκε ότι απάτησε την τραγουδίστρια.

Ο Πικέ, ο οποίος έκτοτε ξεκίνησε μια νέα σχέση με το μοντέλο Clara Chia Marti, διέψευσε αργότερα τους ισχυρισμούς για σχέση, επιμένοντας ότι «δεν υπήρξε απιστία εκ μέρους του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ