Ο αστραφτερός φόρος τιμής από την Καμίλα στην βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασίλισσα Καμίλα απέτισε έναν γλυκό φόρο τιμής στην αείμνηστη πεθερά της σήμερα καθώς φορούσε τα κοσμήματά της σε μια εκδήλωση στην Γαλλία.

Η Καμίλα, 76 ετών, φόρεσε το διαμαντένιο κολιέ George VI Sapphire της Βασίλισσας Ελισάβετ και σκουλαρίκια που ήταν δώρο από τον πατέρα της. Ενδυματολογικά η εμφάνισή της χαρακτηρίστηκε κομψή, καθώς επέλεξε ένα navy φόρεμα από τον οίκο Dior. Η νέα Βασίλισσα έδειξε μερικά από τα πιο εκθαμβωτικά πετράδια της Royal Collection.

Το κολιέ και τα σκουλαρίκια ήταν τα πρώτα από τη συλλογή George VI με ζαφείρια που μπήκαν στο βασιλικό θησαυροφυλάκιο, τα οποία δόθηκαν στην αείμνηστη βασίλισσα ως γαμήλιο δώρο από τον πατέρα της.

Πράγματι, της άρεσε τόσο πολύ που παρήγγειλε το βραχιόλι και τα δαχτυλίδια το 1963. Το τελευταίο είναι ασυνήθιστο καθώς λέγεται ότι αντιπαθούσε τα χέρια της, επομένως συνήθιζε αποφεύγει να τραβάει την προσοχή σε αυτά.

Η σύζυγος του βασιλιά Καρόλου έχει φορέσει στο παρελθόν την τιάρα από την ίδια συλλογή. Η Καμίλα επέλεξε την τιάρα της αείμνηστης Αυτού Μεγαλειότητας καθώς συνάντησε τον Βασιλιά Κάρολο για ένα πολυτελές κρατικό συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του επισκέπτη προέδρου της Νότιας Αφρικής Cyril Ramaphosa.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ