Η Σίντι Κρόφορντ κάνει πολύ σπάνια σχόλια για τον πρώην της, Ρίτσαρντ Γκιρ

Η Σίντι Κρόφορντ έκανε πολύ σπάνια σχόλια για τον πρώην σύζυγό της Ρίτσαρντ Γκιρ στο νέο της ντοκιμαντέρ, “The Super Models”, το οποίο αυτή τη στιγμή μεταδίδεται στο Apple TV+.

«Στην αρχή μιας σχέσης, όταν είσαι νεαρή γυναίκα, λες «Σου αρέσει το μπέιζμπολ;» Μου αρέσει το μπέιζμπολ. Ασχολείστε πραγματικά με τον Θιβετιανό Βουδισμό; Μπορεί να μου αρέσει αυτό. Θα το δοκιμάσω», είπε η 57χρονη, αναφερόμενη στην πρακτική της θρησκείας από τον Γκιρ.

Και πρόσθεσε: «Είσαι πρόθυμη να διαμορφώσεις τον εαυτό σου γύρω από αυτόν με τον όποιο είσαι ερωτευμένος».

Ο Κρόφορντ και ο 74χρονος ηθοποιός του «Runaway Bride», παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας το 1991 πριν ανακοινώσουν τον χωρισμό τους τρία χρόνια αργότερα. Το supermodel ήταν 22 ετών όταν γνώρισε τον ηθοποιό. «Ήταν μεγαλύτερος, έτσι απλά ήμουν σαν σε διαφορετικό κύκλο και δεν έκανα πια κάποια από αυτά τα μοντέρνα πράγματα», είπε στη σειρά ντοκιμαντέρ, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης η Naomi Campbell, η Christy Turlington και η Linda Evangelist.

Ωστόσο, έκανε μια δήλωση στο κόκκινο χαλί όταν το ζευγάρι παρευρέθηκε μαζί στα 63α Όσκαρ το 1991. «Αν πρόκειται να πάω στα Όσκαρ, καλύτερα να είμαι ένα φρικτό σούπερ μόντελ. Όταν εμφανίστηκα με αυτό το κόκκινο φόρεμα, νομίζω ότι ήταν λίγο σαν «Ουάου, η μόδα επέστρεψε στα Όσκαρ», περιέγραψε.

Η Κρόφορντ μίλησε στο παρελθόν για το βραχύβιο ειδύλλιό τους στο «Oprah’s Master Class» το 2013. «Νομίζω ότι πολλά από αυτά που συνέβησαν με τον Ρίτσαρντ και εμένα όταν ήμουν ακόμα 22, μου έδειξε ποια ήμουν και τι ήθελα να γίνω… Ήταν ήδη 37, οπότε κατά κάποιο τρόπο ήξερε ότι εξακολουθούσα να μεγαλώνω και να αλλάζω», είπε εκείνη την εποχή. «Δεν ήθελα να το ακούσω από αυτόν γιατί στα 22 σου, νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και νομίζεις ότι είσαι ήδη διαμορφωμένος και μετά συνειδητοποιείς ότι 10 χρόνια αργότερα, λες «Θεέ μου, είχαν απόλυτο δίκιο» πρόσθεσε.

Αργότερα είπε στο περιοδικό Porter το 2015 ότι ως ζευγάρι «δεν περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί». Η Κρόφορντ από τότε συνέχισε με τον Ράντε Γκέρμπερ, με τον οποίο παντρεύτηκε το 1998. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Κάια, 22 ετών, και τον Πρίσλεϊ, 24 ετών.

Ο Γκιρ, από την πλευρά του, έχει δύο γιους με τη σύζυγό του, Αλεχάντρα Σίλβα. Είναι επίσης πατέρας του 22χρονου Χόμερ, τον οποίο μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Κάρι Λόουελ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ