Σίντι Κρόφορντ εναντίον Όπρα Γουίνφρεϊ: Μου φέρθηκε σαν να ήμουν σκλάβα

Βέλη για την συνέντευξη της στην Όπρα Γουίνφρεϊ πριν από σχεδόν 40 χρόνια έριξε η Σίντι Κρόφορντ.

Σίντι Κρόφορντ: Έκλεισε 25 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της – «Θα τα έκανα όλα ξανά στο δευτερόλεπτο»

Το μοντέλο μίλησε για την καριέρα της στο ντοκιμαντέρ της Apple TV+, με τίτλο «The Super Models». Θυμήθηκε την εμφάνιση της στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ το 1986.

Η Όπρα Γουίνφρεϊ ακούγεται να λέει στην τότε 20χρονη Σίντι Κρόφορντ: «Σήκω για ένα λεπτό. Αυτό είναι που εγώ αποκαλώ κορμί». Το 57χρονο πρώην μοντέλο κατακεραύνωσε την παρουσιάστρια. «Ήμουν σαν την σκλάβα ή ένα παιδί. Με έβλεπαν αλλά δεν άκουγαν. Όταν το κοιτάζεις με τα μάτια σου σήμερα η Όπρα ακούγεται κάπως: ‘ Δείξε μας γιατί αξίζεις να είσαι εδώ’».

Αγνώριστη η Κρόφορντ: Τόπλες και χωρίς μακιγιάζ στην σάουνα -«Σίντι εσύ είσαι;»

Όπως εξήγησε εκείνη την στιγμή δεν αναγνώρισε την άσχημη στάση της παρουσιάστριας. «Τώρα που το κοιτάζω είμαι κάπως: ω θεέ μου αυτό πραγματικά δεν είναι εντάξει. Ειδικά από την Όπρα!».

Στο ντοκιμαντέρ η Σίντι Κρόφορντ μίλησε και για τα πρώτα βήματα της στο μόντελινγκ αλλά και την αντίδραση των γονιών της. Όπως αποκάλυψε η 57χρονη ο πατέρας της δεν καταλάβαινε ότι το μόντελινγκ μπορεί να είναι ένα επαγγέλμα. «Πίστευε ότι το μόντελινγκ είναι ένα άλλο όνομα για την πορνεία», είπε η Σίντι Κρόφορντ.

Θλίψη για την Τατιάνα Πάτιτζ: Η μάχη με τον καρκίνο και το «αντίο» της Σίντι Κρόφορντ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ