Τα 12 σημάδια που μαρτυρούν ότι μία γυναίκα σας βλέπει ως σύντροφο της ζωής της

Σε μία ερωτική γνωριμία, οι πρώτες ημέρες είναι γεμάτες ενθουσιασμό και πάθος.  Τα πράγματα όμως, δεν αργούν να γίνουν περίπλοκα.  Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν εμφανίζονται τα σημάδια που μαρτυρούν ότι μία γυναίκα έχει σοβαρά αισθήματα και πλέον σας αντιμετωπίζει όχι σαν ακόμη μία σχέση της αλλά ως σύντροφο ζωής.

Τα 7 αναμφισβήτητα σημάδια που δείχνουν ότι ένας άνδρας έχει χάσει το ενδιαφέρον του για εσάς, αλλά δεν το παραδέχεται

12 σημάδια που μαρτυρούν ότι μία γυναίκα σας βλέπει ως σύντροφο ζωής

  • Αγαπάει το χιούμορ σας
  • Το μαρτυρά η γλώσσα του σώματός της
  • Θέλει να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί σας
  • Θυμάται λεπτομέρειες
  • Έχει κοινά με εσάς σχέδια
  • Φαντάζεται το μέλλον μαζί σας
  • Είστε το «καταφύγιό» της
  • Λέει «εμείς»
  • Μιλάει σε φίλους και οικογένεια για εσάς
  • Εμφανίζεται μπροστά σας ατημέλητη
  • Ζητά τη γνώμη σας
  • Σας στηρίζει

Αγαπάει το χιούμορ σας

Το χιούμορ δεν θεωρείται τυχαία ένας από τους πρώτους δείκτες υγείας μίας ερωτικής σχέσης. Για την ακρίβεια, είναι ένα από τα ισχυρότερα σημάδια που δείχνουν αν ένα ζευγάρι είναι ταιριαστό. Πώς αλλιώς θα γινόταν άλλωστε, να έχουμε άμυνες απέναντι στις δυσκολίες και τα εμπόδια της ζωής.

Αν η σύντροφός σας εκτιμά το χιούμορ σας, αν γελά και με τα πιο «κρύα» αστεία σας, τότε θεωρήστε το σημάδι ότι σας βλέπει σοβαρά. Άλλωστε, για τις περισσότερες γυναίκες, το χιούμορ είναι το ισχυρότερο διεγερτικό.

Τα 10 σημάδια που μαρτυρούν ότι έχετε βρει τον ιδανικό σύντροφο, σύμφωνα με την ψυχολογία

Το μαρτυρά η γλώσσα του σώματός της

Μερικά από τα πιο αξιόπιστα σημάδια των συναισθημάτων μίας γυναίκας, εκφράζονται μέσα από τη γλώσσα του σώματος.

Παρατηρήστε αν, η σύντροφός σας στέκεται κοντά σας, αν στηρίζεται πάνω σας. Προσέξτε αν χαμογελά και είναι χαλαρή όταν είστε μαζί. Είναι ευδιάθετη;

Τα 6 σημάδια που δείχνουν ότι ένας άνδρας σας αγαπά αλλά δεν είναι αρκετά ώριμος για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, σύμφωνα με την ψυχολογία

Αν ναι, τότε τα νέα είναι ευχάριστα σχετικά με το μέλλον της σχέσης σας. Η ανάλυση της γλώσσας του σώματος είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα σημάδια της αγάπης μίας γυναίκας.

Θέλει να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί σας

Αν βλέπετε ότι η σύντροφός σας έχει ως προτεραιότητά της τον ποιοτικό χρόνο μαζί σας, ακόμη και στις πιο απαιτητικές και πολυάσχολες ημέρες, να ξέρετε ότι βλέπει σοβαρά τη σχέση σας. Μία γυναίκα που είναι έτοιμη για σοβαρή δέσμευση, θα δίνει προτεραιότητα στον σύντροφό της. Αν έχει πάντα χρόνο να σας δει, αυτό το κάνει επειδή προτιμά συνειδητά να είναι μαζί σας, παρά με οποιονδήποτε άλλον. Πρόκειται για μία αρκετά ξεκάθαρη ένδειξη ότι η γυναίκα αυτή είναι έτοιμη για σοβαρό δεσμό.

Θυμάται λεπτομέρειες

Αν μία γυναίκα θεωρεί ότι είστε ο άνθρωπος της ζωής της, θα θυμάται και τα πιο ασήμαντα πράγματα που της αναφέρετε, καθώς θα θέλει να μάθει τα πάντα για εσάς. Επιθυμία της είναι να καταλάβει τι είναι σημαντικό για εσάς, να γνωρίσει την ιστορία σας και τον χαρακτήρα σας.

Έτσι, μπορεί η σύντροφός σας ν’ αναφέρεται σ’ ένα θέμα το οποίο είχατε θίξει πολλούς μήνες πριν, δείχνοντάς σας όχι μόνο ότι σας προσέχει όταν μιλάτε, αλλά και ότι βλέπει το μέλλον της μαζί σας.

Έχει κοινά με εσάς σχέδια

Σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου του Στάνφορντ, οι άνθρωποι που θέτουν μακροπρόθεσμους στόχους στη ζωή τους, είναι περισσότερο ευτυχισμένοι και μπορούν να χαίρονται το παρόν. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι είναι μοναδικοί και ξεχωριστοί για κάθε άνθρωπο.

Αν λοιπόν μία γυναίκα καταστρώνει μακροπρόθεσμα σχέδια μαζί σας, τότε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι φαντάζεται το μέλλον της με εσάς στο πλάι της.

Φαντάζεται το μέλλον μαζί σας

Εδώ δεν μιλάμε απλώς για μελλοντικά σχέδια. Αν η σύντροφός σας, σας μιλάει για τα μελλοντικά της σχέδια, αυτό μαρτυρά ότι μάλλον θέλει να τα μοιραστεί μαζί σας. Αν σας έχε πει ότι θέλει να μείνετε μαζί, ή αν αναφέρεται στον γάμο, αυτό δείχνει ότι σας θεωρεί τον άνθρωπο της ζωής της, τον άντρα με τον οποίο θέλει να δημιουργήσει οικογένεια.

Είστε το «καταφύγιό» της

Όταν μία γυναίκα ανυπομονεί να σας πει τα νέα της, όταν είστε ο πρώτος άνθρωπος στον οποίον τρέχει να μοιραστεί ευχάριστα νέα τότε πρέπει να ξέρετε ότι είστε ξεχωριστός για εκείνη. Αν θέλει να σας γνωστοποιεί είτε τα μικρά και ασήμαντα ή τα σημαντικά γεγονότα της ζωής της, αυτό σημαίνει ότι θέλει να είστε κομμάτι της καθημερινότητάς της.

Αν ζητά  τη συμβουλή, ή τη γνώμη σας, αυτό δείχνει ότι σας σέβεται, σας εκτιμά και σας χρειάζεται στη ζωή της.  Αν έχετε καταλάβει ότι είστε το «καταφύγιό» της, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε καταφέρει να κερδίσετε μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.

Λέει «εμείς»

Η χρήση του «εμείς» μαρτυρά ότι μία γυναίκα βλέπει εσάς τους δύο ως μονάδα, δείχνει ότι έχει επενδύσει συναισθηματικά στη σχέση σας και ότι φαντάζεται το μέλλον της μαζί σας. Χρησιμοποιώντας το «εμείς», μία γυναίκα αποδεικνύει ότι σας βλέπει ως ένα κομμάτι της ζωής της και θέλει να το γνωρίζουν όλοι.

Όσο μικρή και αν φαίνεται αυτή η διαφορά, μαρτυρά πολλά για τον ψυχικό της κόσμο και τα συναισθήματά της.

Μιλάει σε φίλους και οικογένεια για εσάς

Αν μία γυναίκα σας αναφέρει σε συγγενείς και φίλους, να είστε σίγουροι ότι η σχέση σας  είναι σε σωστό δρόμο. Αν μοιράζεται με τους δικούς της εμπειρίες και πληροφορίες για εσάς, αυτό δηλώνει ότι σας θέλει στη ζωή της. Πρόκειται για ένα πολύ αξιόπιστο σημάδι ότι, η γυναίκα αυτή θέλει να είναι μαζί σας.

Εμφανίζεται μπροστά σας ατημέλητη

Αν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε για τα συναισθήματα και τις προθέσεις της συντρόφου σας μπορείτε να αναρωτηθείτε αν την έχετε δει ποτέ άβαφη, απεριποίητη ή ατημέλητη.

Αν την έχετε δει με τις φόρμες, αυτό σημαίνει ότι η σύντροφός σας αισθάνεται άνετα μαζί σας και δεν φοβάται να είναι ο εαυτός της. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ θετικό σημάδι και καλό οιωνό για το μέλλον της σχέσης σας.

Ζητά τη γνώμη σας

Αν μία γυναίκα ζητάει τη γνώμη σας ακόμη και για τις πιο ασήμαντες αποφάσεις, πρέπει να ξέρετε ότι αυτό σημαίνει πως θέλει να μοιράζεται τα πάντα μαζί σας. Είτε πρόκειται για κάτι μικρό, όπως το τι να φορέσει ή κάτι σπουδαίο, όπως μία αλλαγή στην καριέρα της, θα θέλει πάντα να ξέρει τι έχετε στο μυαλό σας.

Μία γυναίκα, ζητά τη γνώμη σας επειδή σας εκτιμά και θέλει να γνωρίζει τι πιστεύετε, ειδικά μάλιστα αν πρόκειται για μία απόφαση που θα σας επηρεάσει ως ζευγάρι. Παρότι μπορεί να πάρει μόνη της σωστές αποφάσεις, μία γυναίκα που σας θέλει στη ζωή της, θα ρωτά πάντα και τη δική σας γνώμη.

Σας στηρίζει

Η αγάπη δοκιμάζεται στα δύσκολα. Όταν έχετε στο πλάι σας μία γυναίκα που στέκεται βράχος και εξακολουθεί να σας εκφράζει την αγάπη της στα σκαμπανεβάσματα της ζωής, τότε είστε τυχεροί που έχετε μία σύντροφο που σας αγαπάει πραγματικά.

Άλλωστε είναι άπειρα τα παραδείγματα από ζευγάρια που χωρίζουν με την πρώτη δυσκολία. Όμως, κάποια ζευγάρια καταφέρνουν να παραμείνουν ενωμένα παρά τις δυσκολίες και τις περιπλοκότητες της ζωής. Οι δύσκολες στιγμές, αργά ή γρήγορα θα αποκαλύψουν την ποιότητα της σχέσης σας.

Tip: Ο έρωτας είναι ένα συναρπαστικό, περίπλοκο αλλά και μυστήριο συναίσθημα. Είναι αδύνατον να πιέσεις κάποιον να νιώσει ερωτικά συναισθήματα ή να εγγυηθείς ότι αυτός θα διαρκέσει για πάντα.

Τα συστατικά ωστόσο, των πετυχημένων μακροχρόνιων σχέσεων, είναι η αυθεντικότητα, το αληθινό ενδιαφέρον για τα συναισθήματα του συντρόφου, η ουσιαστική επικοινωνία. Όλα αυτά, μαζί με τις κοινές εμπειρίες που μοιράζονται δύο άνθρωποι, καλλιεργούν μία βαθύτερη σύνδεση ανάμεσα στο ζευγάρι. Το σημαντικότερο όλων είναι τα συναισθήματα της αγάπης και του έρωτα να είναι αμοιβαία, οι σύντροφοι να εξελίσσονται μαζί.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ