Φίλης για Κασσελάκη: Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό – Ο Μητσοτάκης δεν πέφτει από ναυτιλιακό broker της Αμερικής

«Δεν βλέπω μαχαίρια, αλλά αντιπαράθεση απόψεων» είπε ο Νίκος Φίλης λίγο πριν από τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ μεταξύ άλλων ανέφερε για τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό».

Γιώργος Τσίπρας: Υπήρχε υπονόμευση του Αλέξη Τσίπρα – Από κάποιους στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν βγει μαχαίρια

Ο Νίκος Φίλης υποστήριξε ότι «όταν μιλάμε για μια πολιτική αντιπαράθεση, αυτή πρέπει να έχει κανόνες και δεν είναι δυνατόν να γίνεται με όρους του διαδικτύου ή μέρους του διαδικτύου. Μερικές φράσεις είναι υποκοσμιακές. Δυστυχώς αυτή η αντιπαράθεση στο διαδίκτυο ξεκίνησε από πολιτικά κόμματα, το ζήσαμε και με τη ΝΔ να πρωτοστατεί σε αυτή την ιστορία τα προηγούμενα χρόνια, μετά μπήκε σαν «χούι» στα κόμματα και τώρα έχει μπει και στα ζητήματα τα εσωκομματικά». Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη τον περιέγραψε ως «σιωπηλό για φαινόμενα που εκτυλίσσονται στο όνομά του» και συμπλήρωσε:

«Ο κ. Μητσοτάκης που πήρε 41%, θα πέσει με πολιτικό σχέδιο και αγώνες. Δεν θα πέσει επειδή “εγώ είμαι πιο ωραίος από τον Μητσοτάκη”. Δεν θα πέσει από ναυτιλιακό broker της Αμερικής. Πρέπει να είμαστε απέναντι στον κόσμο ειλικρινείς ότι είναι αναγκαίος ο αγώνας για να υπάρξει μια εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης στη χώρα, προοδευτικής. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να δημιουργήσει προϋποθέσεις εναλλακτικής διακυβέρνησης της χώρας. Αν βγει ο Κασσελάκης είναι μια επιλογή που δυσχεραίνει τον στόχο να φύγει η Δεξιά και απομακρύνει τον ΣΥΡΙΖΑ από τον χώρο της Αριστεράς».

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ-Γεροβασίλη: Η μεγάλη στιγμή είναι την Δευτέρα, είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να πειθαρχήσουμε στο αποτέλεσμα

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα είπε ότι «δυστυχώς χρησιμοποιούν το όνομα του Αλέξη Τσίπρα άτομα που είναι στον χώρο του Κασσελάκη που λένε ψέματα, περί sms κλπ. Αυτά πρέπει να ξεκαθαριστούν από τον ίδιο».

Σχετικά με το εάν ο Στέφανος Κασσελάκης είναι «φυτευτός» όπως είπε ο Στέφανος Τζουμάκας, ο κ. Φίλης απάντησε ότι «εγώ δεν θέλω να πω ότι είναι βαλτός, αυτά πρέπει να αποδεικνύονται. Είναι μέλος ενός μήνα στον ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί κανείς να πιστέψει ότι γνωρίζει τα του ΣΥΡΙΖΑ; Τον εμπιστεύονται 53.000 που τον ψήφισαν. Καμία αντίρρηση. Ο καθένας έχει τον λόγο του που ψηφίζει κάποιον. Στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό».

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Σκουρλέτης: Θεωρώ ότι ο Τσίπρας έχει υποχρέωση να κάνει μία δήλωση έως την Κυριακή

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ