Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ – Σκουρλέτης: Θεωρώ ότι ο Τσίπρας έχει υποχρέωση να κάνει μία δήλωση έως την Κυριακή

«Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Κασσελάκης στο Συνέδριο και να εργαλειοποιεί τον Τσίπρα και με έναν διχαστικό λόγο να λέει “κάποιοι δεν ήθελαν να κυβερνήσουν, κάποιοι θέλουν να χάσουν”», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN ο Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Για το debate είπε ότι ο κ. Κασσελάκης «αισθάνεται προφανώς μία ανασφάλεια σε μια τέτοια συζήτηση. Διότι η όλη μέχρι τώρα παρουσία του στερείται από σαφείς προγραμματικές θέσεις. Έχουμε δει καλοστημένα βίντεο, πολλή επικοινωνία… Είναι αμετροέπεια να ζητάς να είσαι ο πρώτος τη τάξει».

«Θεωρώ ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει ηθική και πολιτική υποχρέωση να βγει μέχρι την Κυριακή και να κάνει πια μία δήλωση», σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης, λέγοντας πως κάποιο προσπαθούν να αντλήσουν κύρος κάτω από τη σκιά του Αλέξη Τσίπρα.  Επίσης,  έκανε λόγο για μία προσπάθεια να χαρακτηριστούν ως ξεπερασμένα τα παλιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαρακτήρισε μάλιστα ως «εντελώς λάθος» το γεγονός ότι εγγράφονται αυθημερόν νέα μέλη στον ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ψηφίσουν τονίζοντας ότι «υπονομεύει την ίδια την εσωτερική λειτουργία ενός κόμματος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ