«Σακίρα και Πικέ δεν θα έχουν ποτέ ξανά καλές σχέσεις» – Όσα είπε ο δικηγόρος του πρώην ποδοσφαιριστή

Ο χωρισμός της Σακίρα με τον Ζεράρ Πικέ έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας συνεχίζει να απασχολεί τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ο Ζεράρ Πικέ δήλωσε «μαριονέτα» της Κλάρα Κία – Η αναφορά στην Σακίρα

Ο δικηγόρος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Ραμόν Ταμπορέρο, έδωσε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia» και αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες της συμφωνίας χωρισμού αλλά και στις μηδαμινές πιθανότητες αποκατάστασης της σχέσης τους μελλοντικά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Πικέ, η διαπραγμάτευση ήταν χρονοβόρα και απαιτούσε επτά μήνες συναντήσεων. Η καθοριστική συνάντηση διήρκησε 13 εξαντλητικές ώρες και το πρώην ζευγάρι κατάφερε να καταλήξει σε έναν διακανονισμό που ήταν επωφελής για την ευημερία των δύο παιδιών τους, Μίλαν και Σάσα.

Κλάρα Κία: Την «έφαγε» το… μάτι της Σακίρα – Περπατά χεράκι χεράκι με τον Πικέ και πέφτει πάνω σε διαφημιστική πινακίδα

Η Σακίρα επρόκειτο να μετακομίσει με τα παιδιά στο Μαϊμάμι και ο Πικέ θα είχε δικαίωμα επίσκεψης ωστόσο κάτι τέτοιο πήρε αναβολή λόγω των προβλημάτων υγείας του πατέρα της τραγουδίστριας και των άλυτων φορολογικών προβλημάτων με τις ισπανικές αρχές.

Ο Ταμπορέρο εκτίμησε πως η πιθανότητα φιλικής σχέσης μεταξύ των δύο πρώην συντρόφων είναι ακατόρθωτη. Όπως επεσήμανε, οι δύο πλευρές επέδειξαν μεγάλη ευφυΐα και κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια για χάρη των παιδιών τους αλλά το να είσαι φίλος με ένα πρώην είναι μη ρεαλιστικό και στη συγκεκριμένη περίπτωση εκτιμά ότι δεν θα έχουν ποτέ ξανά καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Σακίρα: Αυτό είναι το παρατσούκλι που είχε βγάλει στην Κλάρα Κία – Θα σας αφήσει άφωνους

Ο Ζεράρ Πικέ πλέον ζει ελεύθερα τον έρωτά του με την Κλάρα Κία. Μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει «μαριονέτα» της σε συνομιλία του στο Twitch με τον Ισπανό streamer, Ιμπάι Γιανός.

«Το παραδέχομαι, είμαι σαν μαριονέτα της. Η αλήθεια είναι ότι πάω με την κοπέλα μου για ψώνια και μου διαλέγει εκείνη τα ρούχα» είπε.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ