Σακίρα: Αυτό είναι το παρατσούκλι που είχε βγάλει στην Κλάρα Κία – Θα σας αφήσει άφωνους

Η ένταση κλιμακώνεται διαρκώς στον άσχημο χωρισμό της Σακίρα από τον Ζεράρ Πικέ.

Σακίρα: Η τούρτα γενεθλίων με Twingo, Ferrari και… Casio

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε η νέα σύντροφος του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα, Κλάρα Κία, η οποία, όπως τώρα γίνεται γνωστό, ήταν τόσο αδιάφορη στα μάτια της Σακίρα που της είχε βγάλει κι ένα πολύ προσβλητικό παρατσούκλι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Roberto Antolín, η Κολομβιανή σουπερστάρ είχε ένα υποτιμητικό χαρακτηρισμό για την Κλάρα Κία, τη νυν σύντροφο του Πικέ, με τον οποίο χώρισαν το καλοκαίρι έπειτα από 12 χρόνια σχέσης.

Σακίρα: Το τραγούδι της έστειλε την σύντροφο του Πικέ στον ψυχολόγο

«Η Σακίρα έβλεπε την Κλάρα Κία ως ασκούμενη» στην εταιρεία Kosmos του Πικέ και, σύμφωνα με τον Antolín, η τραγουδίστρια εξεπλάγη όταν έμαθε την απιστία του συντρόφου της μαζί της. «Ήταν μία απόλυτη έκπληξη» είπε ο δημοσιογράφος.

«Γι’ αυτό την πλήγωσε τόσο πολύ, επειδή την ήξερε ήδη και την αποκαλούσε νεκρή μύγα» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος. Και πρόσθεσε: «Η Κλάρα Κία ήταν ένα πρόσωπο που περνούσε απαρατήρητο. Η Σακίρα ποτέ δεν είδε κίνδυνο σ’ αυτήν, γιατί δεν είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, είναι ένα μάλλον φυσιολογικό κορίτσι».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Σύμφωνα με τον Roberto Antolín, ήταν η Κλάρα αυτή που πίεσε τον Πικέ για να δημοσιοποιήσει την είδηση ότι η σχέση του με τη Σακίρα είχε τελειώσει: «Όταν ξεκίνησε η σχέση με την Κία, εκείνη φαίνεται πως του είπε: “Δεν πρόκειται να γίνω άλλη μια, ούτε άλλη σχέση ή ούτε άλλη μια απιστία. Αν θέλεις να είσαι μαζί μου, βγες και πες ότι δεν είσαι πια με τη Σακίρα”».

πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ