Σακίρα: Το τραγούδι της έστειλε την σύντροφο του Πικέ στον ψυχολόγο

Η Σακίρα σπάει τα ρεκόρ με το νέο της single “Sessions #53” με το οποίο εκδικείται τον πρώην σύντροφό της Ζεράρ Πικέ για την απιστία του αλλά και επιτίθεται στην πέτρα του σκανδάλου, Κλάρα Κία.

Ζεράρ Πικέ: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στο Instagram με την Κλάρα Κία Μαρτί

Ο στίχος του τραγουδιού στοχοποιεί ξεκάθαρα την 23χρονη φοιτήτρια και νυν σύντροφο του πρώην άσου της μπάλας με ισπανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η Κλάρα Κία κατέφυγε στους ψυχολόγους αναζητώντας βοήθεια να αντιμετωπίσει όλη αυτή την πίεση που δέχεται μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού της Σακίρα, στο οποίο την κατηγορεί ευθέως για τον χωρισμό της από τον Πικέ.

Η 23χρονη φαίνεται πως δεν είναι καθόλου άνετη με τη θύελλα που ξεσήκωσε ως αποτέλεσμα του τραγουδιού, το οποίο την ανάγκασε να αναζητήσει ψυχολογική βοήθεια.

Η πρώτη αντίδραση της Σακίρα μετά τη φωτογραφία του Πικέ με την Κλάρα

“Έχει το τίμημά του”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

“Την σταματούν στον δρόμο να την ρωτήσουν ποια είναι, της τραγουδούν το τραγούδι, όλος ο κόσμος την αναγνωρίζει και είναι ένα κορίτσι αρκετά ντροπαλό…” επεσήμανε η Lorena Vazquez από τις “Mamarazzis” πριν από μία εβδομάδα. Ακόμη περισσότερο, αυτό το Σάββατο, δημοσιογράφος της “Fiesta” αναφέρθηκε στην κατάσταση της Κλάρα Κία επαναλαμβάνοντας τα όσα είπε και η συνάδελφός του επισημαίνοντας παράλληλα πως “βρίσκεται στο σπίτι των γονέων της εδώ και οκτώ ημέρες περίπου, κάνοντας τηλεργασία. Χρειάζεται ένα καταφύγιο επειδή η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή. Δεν είναι εύκολο να είσαι ένα κορίτσι 23 ετών και να βρίσκεσαι στο στόμα της Ισπανίας και όλου του κόσμου” εξήγησε ο συνεργάτης του μέσου του Mediaset.

“Έχει το τίμημά του όλο αυτό και χρειαζόταν ένα επιπλέον βήμα” πρόσθεσε ενώ άλλη δημοσιογράφος πρόσθεσε μία νέα πληροφορία που δείχνει ότι η 23χρονη φοιτήτρια δεν είχε μόνο μία άσχημη στιγμή: “Είναι υπό συνεχή παρακολούθηση και δεν την είδαν να βγαίνει καθόλου. Χρειάζεται βοήθεια σε άλλα επίπεδα από τους ειδικούς” επιβεβαίωσε η δημοσιογράφος.

Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ