Ζεράρ Πικέ: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στο Instagram με την Κλάρα Κία Μαρτί

Η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού ΠικέΚία Μαρτί δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ώρες στο προφίλ του ποδοσφαιριστή στο instagram.

Σακίρα: Viral το βίντεο με την χειρονομία της πεθεράς της

Ο Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως πια, μετά τον… επεισοδιακό χωρισμό και το viral τραγούδι της Σακίρα δεν φοβάται να μοιράζεται με τους ακολούθους του στιγμιότυπα από την ζωή του με τη νέα του σύντροφο. Σίγουρα αυτό το “χτύπημα” θα στοιχίσει στην Σακίρα.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής χώρισε από την 45χρονη τραγουδίστρια, τον Ιούνιο του 2022 έπειτα από 12 χρόνια σχέσης και εν μέσω ισχυρισμών για απιστίες. Λίγους μήνες μετά, ο Πικέ ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στην 23χρονη με την φωτογραφία να συγκεντρώνει γρήγορα ένα εκατομμύριο likes.

Εκτός ελέγχου η Σακίρα: Ο τοίχος και η κούκλα-μάγισσα στο μπαλκόνι που βλέπει στο σπίτι της μητέρας του Πικέ

Η απόφαση να μεταφέρει το ειδύλλιό τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται αφότου η τραγουδίστρια στοχοποίησε το ζευγάρι με το νέο της τραγούδι, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή των παγκόσμιων τσαρτ του Spotify.

Την ίδια ώρα, δημοσιεύματα θέλουν την Σακίρα να ξεκίνησε την κατασκευή ενός τοίχου για να χωρίσει το σπίτι της από αυτό της πρώην πεθεράς της.

Το νέο τραγούδι της Σακίρα

Η Σακίρα επέλεξε μέσω ενός τραγουδιού να ρίξει τα καρφιά της στον πρώην αγαπημένο της. Το νέο single της σε συνεργασία με τον Bizarrap, έχει ήδη γίνει επιτυχία. Το τραγούδι είναι γεμάτο αναφορές στον Πικέ, στις απιστίες του και στην Κλάρα Κία.

Σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού η Σακίρα εξαπολύει επίθεση αναφερόμενη στην νέα σύντροφο του Πικέ, ως «μία ίδια μ’ εσένα» ενώ ρίχνει πυρά κατά του ίδιου του πρώην ποδοσφαιριστή τραγουδώντας: «Πολλά γυμναστήρια. Αλλά δούλεψε λίγο το μυαλό σου». Παράλληλα, συγκρίνει τον εαυτό της με την Κλάρα Κία. «Αξίζω δύο 22άρες. Αντάλλαξες την Ferrari με ένα Twingo, ένα Rolex με ένα Casio». Σε άλλον στίχο επιλέγει πιο σκληρό «χτύπημα» κατά της Κλάρα Κία. «Έχει το όνομα καλού ανθρώπου. Σαφώς, δεν είναι αυτό που ακούγεται. Είναι ακριβώς όπως εσύ». («Tiene nombre de persona buena. CLARA-mente, no es como suena. Es igualita que tú»).

Είχε απατήσει τη Σακίρα περισσότερες από 50 φορές

Πάντως οι αποκαλύψεις για τις απιστίες του Πικέ συνεχίζονται με τον δημοσιογράφο και παπαράτσι Τζόρντι Μαρτίν να υποστηρίζει ότι ο Καταλανός πρώην ποδοσφαιριστής είχε απατήσει την Κολομβιανή τραγουδίστρια με περισσότερες από 50 γυναίκες.

Σύμφωνα με τον Μαρτίν ο ποδοσφαιριστής, κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη Σακίρα, σύναψε ερωτικούς δεσμούς όχι με μία, αλλά με 50 γυναίκες: «Την έχει απατήσει όχι μόνο με την Κλάρα Κία, αλλά αμέτρητες φορές. Πάνω από 50. Η Σακίρα έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τα πάντα» ισχυρίστηκε ο παπαράτσι, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες των παράνομων δεσμών του Ισπανού άσου: «Η μία ήταν το 2012 και το 2016 με την πρώην σύντροφό του, Νούρια Τόμας, και πριν από δύο χρόνια με μια κοπέλα σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη και η λίστα συνεχίζεται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ