Η επική απάντηση του Πικέ στην Σακίρα για το «Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio…»

Aπάντηση έδωσε ο  Ζεράρ Πικέ στα δηλητηριώδη βέλη της  Σακίρα  εναντίον του μέσα από τους στίχους του νέου single της.

«Αντάλλαξες την Ferrari με ένα Twingo»: Τα «καρφιά» της Σακίρα σε Πικέ και Κλάρα Κία – Η αντίδρασή τους – ΒΙΝΤΕΟ

Αν μέχρι σήμερα ο Πικέ δεν είχε νιώσει την εκδίκηση της πρώην συντρόφου του, ήρθε η ώρα να την γευτεί, καθώς η Κολομβιανή σταρ κυριολεκτικά απασφάλισε, αφού το νέο τραγούδι της σε συνεργασία με τον Bizarrap είναι ευθεία επίθεση στον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα και την 23χρονη αγαπημένη του, Clara Chía.

Με τους στίχους η Σακίρα εξαπολύει πυρά αναφερόμενη στην σύντροφο του πρώην της ως “μία ίδια μ’ εσένα” ενώ επιτίθεται και κατά του ίδιου του πρώην ποδοσφαιριστή τραγουδώντας: “Πολλά γυμναστήρια. Αλλά δούλεψε λίγο το μυαλό σου“. Παράλληλα, συγκρίνει τον εαυτό της με την Clara Chía. “Αξίζω δύο 22άρες. Αντάλλαξες τη Ferrari με ένα Twingo, ένα Rolex με ένα Casio…”. Σε άλλον στίχο επιλέγει πιο σκληρό “χτύπημα” κατά της νέας αγαπημένης: “Έχει το όνομα καλού ανθρώπου. Σαφώς, δεν είναι αυτό που ακούγεται. Είναι ακριβώς όπως εσύ”. (“Tiene nombre de persona buena. CLARA-mente, no es como suena. Es igualita que tú”).

Η απάντηση ήρθε αμέσως από τον Πικέ, o oποίος σε εμφάνισή του στο stream που προμοτάρει τη νέα του ανεξάρτητη λίγκα, Kings League, σταμάτησε ξαφνικά τη μετάδοση για να ανακοινώσει την είδηση πως η λίγκα συνήψε χορηγική συμφωνία με την… Casio. Μάλιστα, έδειξε και τον καρπό του αφού φορούσε ρολόι της διάσημης μάρκας, τονίζοντας με νόημα πως “είναι ρολόγια για μια ζωή”.

Στη συνέχεια, συζητώντας τους κανονισμούς της Λίγκας, δήλωσε πως θα πάει στο γήπεδο το Σάββατο με ένα Renault Twingo.

Στο μεταξύ, η Σακίρα φαίνεται πως απολαμβάνει στο έπακρο τη μουσική εκδίκησή της, αφού το τραγούδι γνωρίζει τεράστια επιτυχία καθώς είναι Νο1 παγκοσμίως. Όπως ενημέρωσε η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο instagram, είναι το τραγούδι με το καλύτερο ντεμπούτο στην ιστορία της μουσικής στα ισπανικά με 14,4 εκατ. streams σε 24 ώρες στο Spotify και ευχαρίστησε τις γυναίκες για τη στήριξή τους στέλνοντας νέα “καρφιά”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)


Πηγή: Instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ