Πρίγκιπας Χάρι: Η σύγκρουση με τον Ουίλιαμ – «Η Σάρλοτ και ο Λούις θα καταλήξουν «ρεζέρβα» του Τζορτζ»

Ο πρίγκιπας Χάρι εξέφρασε ανησυχίες για το μέλλον των άλλων παιδιών – ρεζέρβα, σαν και εκείνον, στη βασιλική οικογένεια. Ο Χάρι προκάλεσε καβγά με τον αδελφό του, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, με αυτούς τους ισχυρισμούς του και εκείνος του «κατέστησε πολύ σαφές ότι τα παιδιά του δεν είναι δική του ευθύνη».

Πρίγκιπας Χάρι: Persona non grata στη στέψη του πατέρα του; – «Δεν είναι ευπρόσδεκτος» λένε πηγές

Ο Δούκας του Σάσεξ μίλησε με ειλικρίνεια για τις ανησυχίες του για την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις σε συνέντευξή του στην The Telegraph, σημειώνοντας ότι ελπίζει οι προσπάθειές του να δημοσιεύσει τον δικό του πόνο θα έχουν θετικό αποτέλεσμα για την επόμενη γενιά.

«Αν και ο Ουίλιαμ και εγώ έχουμε μιλήσει γι’ αυτό μία ή δύο φορές και μου έχει ξεκαθαρίσει ότι τα παιδιά του δεν είναι δική μου ευθύνη, εξακολουθώ να νιώθω ευθύνη», είπε.

Ο πρίγκιπας Χάρι… ζει το όνειρο του Χόλιγουντ – Η νέα συνέντευξη και η επίθεση στην οικογένειά του

«Από αυτά τα τρία παιδιά, τουλάχιστον ένα θα καταλήξει σαν εμένα, το εφεδρικό… Η ρεζέρβα… Και αυτό με πονάει, αυτό με ανησυχεί» τόνισε ο Χάρι. Ο πρωτότοκος γιος του Ουίλιαμ, πρίγκιπας Τζορτζ, είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής του θρόνου πίσω από τον πατέρα του, ενώ τα μικρότερα αδέλφια του, Πριγκίπισσα Σάρλοτ και Πρίγκιπας Λούις είναι στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Ο Δούκας μίλησε επίσης για τα δικά του παιδιά, λέγοντας ότι δεν θα επέτρεπε στον Άρτσι, τον μεγαλύτερο γιο του, να ζήσει την ίδια «τραυματική» εμπειρία με εκείνον και τον αδελφό του.

H Καμίλα «έμεινε έκπληκτη» από τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι

Στην πραγματικότητα, ελπίζει να είναι αυτός που θα βάλει ένα στοπ στον κύκλο αυτόν. Ενώ παραδέχεται ότι η οικογένειά του πιθανότατα δεν είναι πολύ ευχαριστημένη μαζί του αυτή τη στιγμή μετά τα απομνημονεύματα – βόμβα και τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις, ελπίζει ότι μια μέρα θα δουν το όφελος από την απόφασή του να μιλήσει.

Ο Χάρι έχει αποκαλύψει μια σειρά από ιδιωτικά θέματα τις τελευταίες εβδομάδες – από τη δική του εμπειρία με παράνομες ουσίες, μέχρι τη δύσκολη μάχη για την ψυχική του υγεία μετά τον θάνατο της μητέρας του και τις δύο περιοδείες του στο Αφγανιστάν.

Ακόμη και με όλα όσα ήταν διατεθειμένος να συζητήσει – τα καλά, τα κακά και τα άσχημα – υπάρχουν θέματα που επέλεξε να αφήσει έξω από τα απομνημονεύματα. Όσα δεν μπήκαν στο βιβλίο, ο Χάρι λέει ότι θα μπορούσαν να γεμίσουν ένα ολόκληρο δεύτερο βιβλίο. Κάτι που φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμο, δεδομένης της αναφερόμενης συμφωνίας τεσσάρων βιβλίων ύψους 16 εκατομμυρίων λιρών που υπέγραψαν ο ίδιος και η Μέγκαν Μαρκλ με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

Η είδηση ​​ότι υπάρχει αρκετό περιεχόμενο για ένα δεύτερο βιβλίο αναμφίβολα θα πυροδοτήσει συναγερμό στο Παλάτι μετά την πρόσφατη επίθεση λάσπης.

Ο Χάρι ήξερε ότι η συμπερίληψη οποιασδήποτε λεπτομέρειας σχετικά με τις οικείες στιγμές με την οικογένειά του θα προκαλούσε αντιδράσεις, αλλά τελικά αποφάσισε ότι δεν θα μπορούσε να πει αληθινά την ιστορία του χωρίς αυτές.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ