Η πρώτη αντίδραση της Σακίρα μετά τη φωτογραφία του Πικέ με την Κλάρα

Η Σακίρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την επισημοποίηση στο Instagram της σχέσης του πρώην της, Ζεράρ Πικέ, με την νέα του σύντροφο.

Σακίρα: Viral το βίντεο με την χειρονομία της πεθεράς της

«Las mujeres ya no lloran las mujeres bailan merengue!» έγραψε η 45χρονη Κολομβιανή ποπ σταρ, στη λεζάντα του βίντεο που την δείχνει να χορεύει και να τραγουδά τους στίχους του καυστικού της κομματιού «BZRP Music Session #53».

Η λεζάντα μεταφράζεται ως: «Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια. Οι γυναίκες χορεύουν μερένγκε», που μοιάζει με τον στίχο του τραγουδιού.

Εκτός ελέγχου η Σακίρα: Ο τοίχος και η κούκλα-μάγισσα στο μπαλκόνι που βλέπει στο σπίτι της μητέρας του Πικέ

Στο κλιπ, το οποίο φαινομενικά γυρίστηκε σε στούντιο χορού, η Σακίρα φορούσε ένα σούπερ σέξι, μακρυμάνικο, μαύρο κορμάκι, το οποίο συνδύασε με ασορτί joggers.


Πριν από δύο ημέρες, ο Πικέ – ο οποίος φαίνεται ότι είναι η έμπνευση για τον ύμνο του χωρισμού με την υπογραφή της Σακίρα- δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του αγκαλιά με την Κλάρα Κία Μαρτί. Στο στιγμιότυπο σε στυλ selfie, ο 35χρονος Ισπανός αστέρας ποδοσφαίρου, και η 23χρονη – που φέρεται να ξεκίνησαν το ειδύλλιό τους ενώ ήταν ακόμα με την Σακίρα – βρίσκονται στο αίθριο ενός εστιατορίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gerard Piqué (@3gerardpique)

Αρκετά σχόλια κάτω από τη φωτογραφία είναι επικριτικά για τον Πικέ. «Εγώ θα ντρεπόμουν», παρατήρησε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έγραψε, «Φανταστείτε να καταστρέψετε την οικογενειακή σας ζωή με την γυναίκα και τα παιδιά σας επειδή δεν μπορούσατε να κρατήσετε τον Γουίλι σας στο παντελόνι σας». «Δεν συγκρίνεται με την μητέρα των παιδιών σου», πρόσθεσε ένας τρίτος.

Είχε απατήσει τη Σακίρα περισσότερες από 50 φορές

Πάντως οι αποκαλύψεις για τις απιστίες του Πικέ συνεχίζονται με τον δημοσιογράφο και παπαράτσι Τζόρντι Μαρτίν να υποστηρίζει ότι ο Καταλανός πρώην ποδοσφαιριστής είχε απατήσει την Κολομβιανή τραγουδίστρια με περισσότερες από 50 γυναίκες.

Σύμφωνα με τον Μαρτίν ο ποδοσφαιριστής, κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη Σακίρα, σύναψε ερωτικούς δεσμούς όχι με μία, αλλά με 50 γυναίκες: «Την έχει απατήσει όχι μόνο με την Κλάρα Κία, αλλά αμέτρητες φορές. Περισσότερες από 50. Η Σακίρα έχει αρχίσει να ανακαλύπτει τα πάντα» ισχυρίστηκε ο παπαράτσι, ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και όλες τις σχετικές λεπτομέρειες των παράνομων δεσμών του Ισπανού άσου: «Η μία ήταν το 2012 και το 2016 με την πρώην σύντροφό του, Νούρια Τόμας, και πριν από δύο χρόνια με μια κοπέλα σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Βαρκελώνη και η λίστα συνεχίζεται».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ