Σακίρα: Έβαλε τις φωνές στην θέα του αρουραίου – Η γοργόνα το έβαλε στα… πόδια

Viral έγινε ένα νέο βίντεο της Σακίρα, καθώς συγκέντρωσε πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές και σχεδόν 1 εκατομμύριο likes μέσα σε μόλις 12 ώρες μετά την ανάρτησή του. Μόνο που δεν πρόκειται για κάποιο νέο τραγούδι, ούτε για κάποια προσωπική στιγμή της.

Η Κολομβιανή σούπερ σταρ , αντιμετώπισε μια απροσδόκητη έκπληξη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του τελευταίου της μουσικού βίντεο κλιπ, «Copa Vacia», με τη συμμετοχή του Manuel Turrizo. Σε ένα απόσπασμα από τα παρασκήνια που μοιράστηκε στο Instagram, η τραγουδίστρια εθεάθη ξαπλωμένη, φορώντας μια ουρά γοργόνας και μια ροζ περούκα, όταν είχε μια στενή επαφή με έναν αρουραίο.

Στη σκηνή που διαδραματίζεται σε έναν βάλτο γεμάτο σκουπίδια, ο αρουραίος ήταν μέρος της ιδιόρρυθμης ιστορίας του βίντεο. Ωστόσο, φάνηκε ότι το μικρό πλάσμα πήρε τον υποκριτικό του ρόλο λίγο πολύ στα σοβαρά, ξαφνιάζοντας τη Shakira στη μέση του τραγουδιού. Η μουσικός έβγαλε μια τρομαγμένη κραυγή και προσπάθησε να σηκωθεί, αλλά το κοστούμι της γοργόνας αποδείχθηκε εμπόδιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ