Μπλεξίματα για την Σακίρα: Νέα έρευνα σε βάρος της για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ

Η Σακίρα αντιμετωπίζει μια νέα έρευνα για φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην Ισπανία, ανακοίνωσε σήμερα το δικαστήριο, καθώς έχει ήδη αντιμετωπίσει ποινική δίωξη για ξεχωριστές κατηγορίες.

Σακίρα: Νέος έρωτας στο πρόσωπο οδηγού της Formula 1;

Η 46χρονη τραγουδίστρια αναμένεται να δικαστεί προς το τέλος του έτους για μια άλλη υπόθεση που αφορά πάνω από 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε αναδρομικούς φόρους που οφείλονται μεταξύ 2012 και 2014. 

Σε αυτή την υπόθεση, ο εισαγγελέας ζητά ποινή φυλάκισης έως και οκτώ ετών για την Κολομβιανή σταρ, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Shakira Isabel Mebarak. Η Σακίρα, εν μέσω φημών για σχέση με τον οδηγό της F1, Lewis Hamilton, τις τελευταίες εβδομάδες, έχει αρνηθεί οποιαδήποτε αδικοπραγία και επέμεινε ότι θα καταπολεμήσει τις κατηγορίες που της επιβλήθηκαν στο δικαστήριο αντί να επιδιώξει μια συμφωνία την τελευταία στιγμή με τους Ισπανούς εισαγγελείς.

Η Σακίρα για τη «δύσκολη» χρονιά μετά τον χωρισμό με τον Πικέ – «Ανέχτηκα τόσες ανοησίες»

Η νέα έρευνα, που σχετίζεται με το φορολογικό έτος 2018, θα διεξαχθεί από δικαστή σε δικαστήριο στο Esplugues de Llobregat, το ίδιο που ξεκίνησε την προηγούμενη έρευνα.

Εκπρόσωπος του Ανώτατου Δικαστηρίου της Καταλονίας δήλωσε: «Το Δικαστήριο Νο 2 στο Esplugues de Llobregat άνοιξε διαδικασία ύστερα από καταγγελία που υποβλήθηκε από εισαγγελείς κατά της τραγουδίστριας Σακίρα για δύο ύποπτα φορολογικά εγκλήματα που σχετίζονται με φόρο εισοδήματος και φόρο περιουσίας για το ισπανικό φορολογικό έτος 2018».

Δεν έχει γίνει ακόμα κανένα επίσημο σχόλιο από τη μητέρα των δύο παιδιών, η οποία πρόσφατα φωτογραφήθηκε να παρακολουθεί τον Κάρλος Αλκαράθ να παίζει στον ημιτελικό του Wimbledon. Ο εισαγγελέας δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό για τη νέα υπόθεση. Η νομική ομάδα της Σακίρα αναμένεται να σχολιάσει αργότερα μέσα στην ημέρα.

Πριν φύγει από τη Βαρκελώνη για το Μαϊάμι στις αρχές Απριλίου, η Σακίρα εξαπέλυσε μια σφοδρή επίθεση στις ισπανικές φορολογικές αρχές αφού αποδείχθηκε ότι θα δικαστεί για τα φερόμενα αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ 2012 και 2014. Ισχυρίστηκε ότι «διωκόταν» και κατηγόρησε το Ισπανικό Υπουργείο Οικονομικών ότι χρησιμοποιεί «απαράδεκτες μεθόδους για να βλάψει τη φήμη της και να την αναγκάσει να καταλήξει σε συμφωνία διευθέτησης».

Επέμεινε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να συνάψει συμφωνίες συμφωνίας της τελευταίας στιγμής και θα πήγαινε σε δίκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ