Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Εξι μήνες ευτυχίας

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει η σχέση της Ελένης Βουλγαράκη και του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη, με τους δυο τους να μην κρύβουν πλέον τον έρωτά τους.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

H Ελένη Βουλγαράκη και ο Φώτης Ιωαννίδης ζουν έναν μεγάλο έρωτα και πλέον κυκλοφορούν πιο άνετα μαζί. Οι δυο τους έκλεισαν μισό χρόνο σχέσης και η χημεία τους φαίνεται ότι είναι πολύ δυνατή. Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της Αθήνας, στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου.

Η πανελίστρια του «Πρωινού» του ΑΝΤ1 και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού απαθανατίστηκαν έξω από γνωστό café-restaurant της πρωτεύουσας να κυκλοφορούν αμέριμνοι και χαλαροί. Λίγο πριν, είχαν απολαύσει ένα ωραίο ρομαντικό γεύμα.

Η ειδική σε θέματα lifestyle αλλά και σε όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό κόσμο γοήτευσε τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, με τον οποίο φαίνεται ότι έχει πολλά κοινά. Και οι δύο λατρεύουν τον υγιεινό τρόπο ζωής, τη γυμναστική και τις βόλτες σε όμορφα μέρη.

Οι δυο τους εξακολουθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους όσον αφορά την προσωπική τους ζωή, παρόλο που δημοσιοποιήθηκε το ειδύλλιο.

Ακόμη είναι νωρίς για να κάνουν μακροπρόθεσμα σχέδια. Αφήνουν τη ζωή να τους οδηγήσει και, εστιάζοντας στο σήμερα, χτίζουν όμορφες εμπειρίες. Πρόσφατα η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια για τον σύντροφό της από φιλάθλους του «τριφυλλιού», αλλά, ως influencer, έχει μάθει καλά πώς να αντιμετωπίζει τέτοιες δια- δικτυακές συμπεριφορές και αρκέστηκε να σχολιάσει δημόσια: «Είναι κάτι στο οποίο δεν θέλω να δώσω καθόλου συνέχεια. Δεν έχω λόγο να κάνω κάποια δήλωση παραπάνω. Έχει χαθεί γενικά το μέτρο στα social media, είναι γεγονός αυτό. Προχωράμε, όμως».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ