Γιώργος Γερολυμάτος: Η λέξη «μάνα» δεν αντικαθίσταται – Πάντα υπήρχαν ομοφυλοφιλία και παιδοφιλία, από την αρχαία εποχή

Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time παραχώρησε ο Γιώργος Γερολυμάτος και αναφέρθηκε στο πώς θα αντιμετώπιζε το παιδί του, εάν αυτό του έλεγε ότι προτιμά το ίδιο φύλο σεξουαλικά.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος σημείωσε πως: «Η κόρη μου είναι δεκαέξι ετών και τα δυο μου εγγόνια, δίδυμα, είναι δεκαοκτώ, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, από τον γιο μου. Πρόσφατα μπήκαν στο πανεπιστήμιο. Φαντάζεσαι, έχουν θεία την κόρη μου, που είναι μικρότερη τους. Ο γιος μου γεννήθηκε όταν ήμουν δεκαεννιάμισι ετών. Παντρεύτηκα και χώρισα μικρός. Πλέον στη νεολαία δεν υπάρχει το φλερτ. Δεν ξέρω που πάει το πράγμα. Σε λίγο θα έχουν πρόβλημα οι γυναίκες να βρουν άντρες, κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχει πλήρης απελευθέρωση, ξεφύγαμε… Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη σεξουαλική προτίμηση του καθενός, είναι προσωπικό θέμα».

«Αυτό που με ενοχλεί είναι πώς ένα παιδί δεν μπορεί να μεγαλώσει ανάμεσα σε δυο άνδρες ή δυο γυναίκες. Η λέξη «μάνα» δεν αντικαθίσταται. Αν τα ομόφυλα ζευγάρια μπορέσουν να μεγαλώσουν ένα παιδί σε υγιές περιβάλλον, αυτό θα είναι κατόρθωμα. Μπορεί να συμβεί, αλλά μία στις χίλιες. Δεν μπορεί ένα παιδί να μην έχει μάνα και πατέρα. Αν κάποιος γεννήθηκε με το DNΑ του έτσι, δεν μπορείς να τον καταδικάσεις. Πάντα υπήρχαν ομοφυλοφιλία και παιδοφιλία, από την αρχαία εποχή, από τους Βάκχους, υπήρχαν όργια από την αρχαία Ελλάδα. Δεν είναι όργιο, είναι η ελευθερία του ανθρώπου να επιλέγει» σημειώνει ο τραγουδιστής.

Σε περίπτωση που σου έλεγε το παιδί σου ότι προτιμά το ίδιο φύλο σεξουαλικά, θα το αντιμετώπιζες με την ίδια αντίληψη;

Είναι δύσκολο, σε στενοχωρεί, γιατί έχουμε το ελληνικό DNA, μεγαλώσαμε σε παραδοσιακές οικογένειες και το κουβαλάμε σίγουρα, αλλά «ξεκλειδώνω» το μυαλό μου, έτσι δεν θα είχα πρόβλημα να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν μου συνέβη, αλλά δεν υπάρχει λόγος να γίνει πρόβλημα, γιατί κι αυτοί είναι άνθρωποι και υποφέρουν. Όμως, να υπάρχει αξιοπρέπεια σε οτιδήποτε κάνουμε – κι αναφερόμαστε μπροστά στον κόσμο – να είμαστε λίγο μαζεμένοι, δεν μπορεί να βγαίνουμε όλοι και όλες αγκαζέ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ