Ελένη Βουλγαράκη – Φώτης Ιωαννίδης: Στα δίχτυα του έρωτα

Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Φώτης Ιωαννίδης και η παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη ζουν εδώ και λίγους μήνες μια τρυφερή σχέση.

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Η νέα χρονιά μοιάζει να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την παρουσιάστρια Ελένη Βουλγαράκη και τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Φώτη Ιωαννίδη, οι οποίοι ζουν ένα φλογερό ειδύλλιο και απολαμβάνουν την ευτυχία τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρώτη κοινή απόδρασή τους έγινε στο Λονδίνο. Εκεί χάρηκαν την ανωνυμία τους και βρήκαν την ευκαιρία να μείνουν μόνοι απολαμβάνοντας την ιδιωτικότητα του έρωτά τους. Η επιστροφή τους στην Αθήνα συνοδεύτηκε από καλή διάθεση και πολλά χαμόγελα ευτυχίας. Η Ελ. Βουλγαράκη δεν συνηθίζει να μιλά δημόσια για την προσωπική της ζωή, φροντίζει όμως πάντα να διαψεύδει φήμες που δεν ισχύουν. Αυτή τη φορά, όμως, όχι μόνο δεν έγινε καμία διάψευση για το φημολογούμενο ειδύλλιο, αντιθέτως, την περασμένη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, ανήμερα των γενεθλίων του 24χρονου ποδοσφαιριστή, πόσταρε φωτογραφία από την τούρτα, ευχόμενη «Χρόνια πολλά».

Μπορεί να έχουν περίπου 10 χρόνια διαφορά ηλικίας, όμως ο έρωτας δεν τα λογαριάζει αυτά. Άψογοι επαγγελματίες και οι δύο, είναι αφοσιωμένοι στις καριέρες τους, ωστόσο βρίσκουν πάντα χρόνο και τρόπο να μοιράζονται ωραίες στιγμές. Μόνο στην ονομαστική γιορτή του Φώτη δεν κατάφεραν να είναι μαζί, λόγω υποχρεώσεών του ποδοσφαιριστή, αλλά δεν πτοούνται. Για εκείνους κάθε ημέρα μοιάζει να είναι γιορτή.

Αφοσίωση

Δεν έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους και την αρχή αυτού του ειδυλλίου και αυτό γιατί στην εσωστρέφεια της παρουσιάστριας έρχεται να προστεθεί και η αφοσίωση του Φ. Ιωαννίδη στα γήπεδα. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας δεν θεωρείται τυχαία ένας από τους περιζήτητους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Οι δυο τους είναι μόλις λίγους μήνες μαζί και επιθυμούν να δώσουν χρόνο στη σχέση τους. Θέλουν πρώτα εκείνοι να είναι σίγουροι για τα συναισθήματά τους, πριν αποφασίσουν να δημοσιοποιήσουν τον έρωτά τους.

Η Ελ. Βουλγαράκη παραμένει προσεκτική στις κινήσεις της και, ενώ θα ήθελε να πηγαίνει στο γήπεδο, προς το παρόν το αποφεύγει για να μη δίνει λαβές για σχόλια. Ενδιαφέρον, ωστόσο, έχουν οι αντιδράσεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, που δείχνουν τη συμπάθειά τους προς το πρόσωπό της, αφού συνδυάζουν τις καλές επιδόσεις του ποδοσφαιριστή με τη θετική επιρροή της συντρόφου του. Όσο για τη δική της επαγγελματική ζωή, φέτος άλλαξε ριζικά. Έπειτα από πολλά χρόνια συνεργασίας με τη Σίσσυ Χριστίδου, η Ελένη βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό του ΑΝΤ1 και δείχνει να το απολαμβάνει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ