«Έκανα σχέση με συνάδελφό μου αλλά ήθελε να το κρατήσουμε μυστικό» – Πώς της έκανε ghosting και ο αληθινός λόγος πίσω από την συμπεριφορά του

Οι γνωριμίες που ξεκινούν στον χώρο της εργασίας, μπορεί να θεωρούνται καλή ιδέα. Όχι ωστόσο πάντα, όπως σε περιπτώσεις όπου μπορεί να πέσεις από τα σύννεφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μίας συμβούλου σχέσεων, η οποία έμπλεξε σε μία πολύ αμήχανη εμπειρία.

Η Danis Coco  (@dani.coco1) γνώρισε στη δουλειά της έναν μυστήριο τύπο, ο οποίος της έκανε ghosting. Αναδρομικά, η Coco λέει ότι σήμερα δεν θα ανεχόταν παρόμοια συμπεριφορά από κανέναν, αλλά τότε ήταν πιο μικρή και άπειρη.

Η Coco, αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της, θέλοντας να βοηθήσει άλλους. Στην ανάρτησή της είπε χαρακτηριστικά ότι βίωσε μία σπάνια και ανισόρροπη περίπτωση.

Ήταν σε μία δουλειά όπου οι εργαζόμενοι μπορούσαν να συνάπτουν σχέσεις μεταξύ τους, αρκεί το γνωστοποιούσαν. Πολλοί απ’ τους εργαζόμενους είχαν σχέσεις μεταξύ τους. Ο άνδρας, τον οποίον έβλεπε, η Coco δεν ήταν προϊστάμενός της, οπότε, ήταν καλύτερα καθώς δεν υπήρχε περίπτωση να θεωρηθεί ότι την βοηθά να ανέλθει.  Το μόνο του «μείον» ήταν η εσωστρέφειά του και ότι κανείς δεν ήξερε πράγματα για τη ζωή του, κάτι που τότε δεν την ανησύχησε ιδιαίτερα.

Όταν γνωρίστηκαν και δημιούργησαν δεσμό, ήταν ιδιαίτερα μυστικοπαθής γύρω από τη σχέση τους, λέγοντας ότι κανείς δεν πρέπει να το μάθει, επειδή δήθεν δεν θα έπαιρναν ποτέ τους προαγωγή.

Δεν μπορούσαν να βγουν ούτε ένα απλό ραντεβού, ενώ ακόμη για μία απλή συνάντηση, έπρεπε να οργανώσουν ολόκληρη επιχείρηση.

Άσχημη τροπή

Ύστερα από αρκετούς μήνες, τα πράγματα χειροτέρεψαν. Κάποια μέρα, η Coco τού έστειλε ένα μήνυμα προτείνοντας να βγουν κάπου το βράδυ, στο οποίο δεν πήρε ποτέ απάντηση. Αυτό ήταν. Δεν τον ξαναείδε ποτέ. Στη δουλειά την απέφευγε και δεν ήθελε καμία επαφή. Δεν απαντούσε ούτε στις ομαδικές συνομιλίες. Η Coco ήταν θυμωμένη και μπερδεμένη. Τελικά εκείνος παραιτήθηκε και δεν τον ξαναείδε ποτέ.

Η απάντηση που περίμενε

Τον πραγματικό λόγο της αλλόκοτης συμπεριφοράς του συναδέλφου της, τον έμαθε τυχαία, μέσω κάποιων κοινών τους φίλων. «Η κοπέλα του, με την οποία είχε μακροχρόνια σχέση από απόσταση, θα μετακόμιζε και θα συζούσαν, με ενημέρωσαν».

Η Coco ομολόγησε στην ανάρτησή της ότι αυτή η έκβαση ξεπερνούσε την απλή απατεωνιά, για να διαπιστώσει ότι  πολλοί άνθρωποι είχαν να μοιραστούν μία παρόμοια εμπειρία.

«Ο αρραβωνιαστικός μου, μού έκανε ghosting αφού ανακάλυψα ότι είχε, επί 4 χρόνια, παράλληλη σχέση», έγραψε μία γυναίκα,

«Έβγαινα με κάποιον απ’ τη δουλειά ο οποίος ήταν με μία άλλη, η οποία ταξίδευε πολύ. Το ανακάλυψα τυχαία απ’ τον ταχυδρόμο, επειδή του έστελνε συχνά δέματα», ήταν η πικρή εμπειρία μίας άλλης.

Ενώ και ένας άνδρας μοιράστηκε τη δική του «χώρισα με μία που είχα γνωρίσει στη δουλειά όταν μού αποκάλυψε ότι είναι έγκυος απ’ τον άλλον».

«Έβγαινα με έναν τύπο επί έξι μήνες. Βγαίναμε κάθε σαββατοκύριακο, εκτός από ένα, το οποίο ήταν το σαββατοκύριακο που παντρευόταν την επί πολλά χρόνια σχέση του», ήταν συγκλονιστική εμπειρία μίας άλλης γυναίκας.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ