Ελένη Ράντου: Έπεσε μια σκέψη για κάποια σειρά, αλλά ήθελα πολύ την ζωντανή επαφή με τον κόσμο

Η Ελένη Ράντου φιλοξενήθηκε την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, με αφορμή την παράσταση «Το πάρτυ της ζωής μου». Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την κόρη της, ενώ εξομολογήθηκε γιατί δεν εμφανίστηκε στην μικρή οθόνη, έπειτα από την καραντίνα.

Για την κόρη της, η οποία ασχολείται με την ζωγραφική, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Είναι πολύ πιο δύσκολο, πολύ πιο μοναχικό. Μου φαίνεται παιχνίδι αυτό που κάνουμε εμείς μπροστά σε αυτό που κάνει εκείνη. Εγώ την καταλαβαίνω μόνο όταν γράφω, που έχω την λευκή κόλλα» και πρόσθεσε: «Η κόρη μου μου είχε πει από 5 ετών ότι θέλει να ασχοληθεί με την ζωγραφική, αλλά εγώ νόμιζα πως θα ήταν μια σκέψη της ηλικίας. Ήταν τόσο καταλυτικό και ολοκληρωτικό που εγώ δεν ανησύχησα πότε πραγματικά για το τι θα κάνει αυτό το παιδί. Τα είχε κανονίσει όλα μόνο του».

«Διάβαζα μια ωραία συνέντευξη που έλεγε γιατί υπάρχει τόση ψυχοπαρακολούθηση. Είναι γιατί τα στραγγαλίσαμε τα παιδιά από την μεγάλη αγωνία μην τυχόν και δεν είμαστε προστατευτικοί γονείς», συμπλήρωσε στην συνέχεια η ηθοποιός.

Όσον αφορά στην επαγγελματική της ζωή η Ελένη Ράντου αποκάλυψε: «Έπεσε μια σκέψη για κάποια σειρά, αλλά όταν είδα ότι η σειρά όλο μετατοπιζόταν και ερχόταν κοντά στις πρόβες, έκανα πίσω. Μετά από δύο χρόνια κλεισούρας, ήθελα πολύ την ζωντανή επαφή, ήταν μεγάλη η ανάγκη μου να κάνω κάτι που θα είχε ζωντανή επαφή με τον κόσμο και όχι μέσα από ένα γυαλί», ανέφερε η Ελένη Ράντου.

«Έκανα μεγάλο αγώνα να ξεφύγω από την ταμπέλα του κωμικού ηθοποιού. Λίγοι το έχουν καταφέρει στην Ελλάδα. Ποτέ δεν πήγαινα εκεί που πάνε όλοι, είμαι ανάποδο πλάσμα, δεν ξέρω γιατί. Δεν το εμπιστεύομαι το μέρος που πάνε όλοι», υπογράμμισε αργότερα η Ελένη Ράντου.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Ελένη Ράντου

Exit mobile version