Η Ελένη Ράντου ανυπομονεί για τη νέα της παράσταση: «Να κάνουμε μια γιορτή για ό,τι μας πληγώνει»

Την ανυπομονησία της για την επιστροφή της στο θεατρικό σανίδι εξέφρασε η Ελένη Ράντου με ανάρτηση της στα Social media.
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει, λόγω της πανδημίας,  ύστερα από τρία χρόνια στο Θέατρο Διάνα με το «Πάρτυ της ζωής μου». O Ανέστης Αζάς, μετά τον εμπνευσμένο Μπακλαβά του, έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και οι String Demons, Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη, θα συνοδεύουν την Ελένη Ράντου μελωδικά, και όχι μόνο, ζωντανά επί σκηνής.
Πρόκειται για μια soloperformance που ξετυλίγει με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια πενήντα χρόνια «τραυμάτων» της ηρωίδας της, με φόντο τα τραύματα της σύγχρονης Ελλάδας, αναζητώντας 5.000 λόγους που τη ζωή αξίζει να τη ζήσεις. Μια απελπισμένη κραυγή ελπίδας στην μετα-covid εποχή μας, μια τρυφερή εξομολόγηση, σε μια άκρως αληθινή ιστορία. Η πρεμιέρα της παράστασης είναι προγραμματισμένη για τις 4 Νοεμβρίου.
Η δημοφιλής ηθοποιός αναφερόμενη στους συνεργάτες της Ανέστη Αζά και String Demons έγραψε:
«Το πάρτυ της ζωής μου… Ανυπομονώ. Να αρχίσουν οι πρόβες, να ξαναβρεθώ στη σκηνή, να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους, να συντονίσουμε τις ανάσες μας, τις μνήμες μας, τις τραυματικές εμπειρίες μας, να γελάσουμε μαζί τους, να συγκινηθούμε να κάνουμε μια γιορτή για ο τι μας πληγώνει να ξορκίσουμε τη μιζέρια και να διαχειριστούμε λεβέντικα τις απώλειες μας»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ