Cosy blonde: Η πιο γλυκιά απόχρωση μαλλιών που απαιτεί ελάχιστη συντήρηση

Μπορεί ο καιρός να κρυώνει, αλλά το ζεστό ξανθό πρωταγωνιστεί για να κάνει την μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο πιο ομαλή και stylish. Όπως λοιπόν, οι καυτές ηλιόλουστες ημέρες αποτελούν πλέον παρελθόν, έτσι και οι πολύ ανοιχτές αποχρώσεις του ξανθού αντικαθίστανται από άλλες πιο φυσικές, πιο βαθιές και πιο γλυκιές.

Πολλές είναι οι διασημότητες που έχουν ήδη υιοθετήσει το συγκεκριμένο hair trend, αφού γνωρίζουν πολύ καλά ότι το cosy blonde χρειάζεται ελάχιστη συντήρηση και δεν καταστρέφει την τρίχα!

Η Jennifer Lopez και η Hailey Bieber αποτελούν τα πιο κλασικά παραδείγματα του τελειότερου cosy blonde, αποδεικνύοντας πως η φυσικότητα είναι τελικά η καλύτερη επιλογή.

Το ξανθό του φθινοπώρου

Αυτή η απόχρωση βασίζεται σε πιο φυσικούς και ζεστούς τόνους, αφήνοντας πίσω το πλατινέ του καλοκαιριού, φωτίζοντας ωστόσο το look με λαμπερές ανταύγειες που εμπνέονται από την παλέτα του χρυσού. Το αποτέλεσμα λοιπόν, είναι μια εκλεπτυσμένη απόχρωση που δεν φαντάζει τεχνητή και που δεν ταλαιπωρεί την τρίχα με ντεκαπάζ. Μάλιστα, είναι ιδανική για ξανθιά μαλλιά που αναζητούν μια πιο φυσική απόχρωση, για γυναίκες που ήδη έχουν ανταύγειες ή balayage, ακόμα και για πιο καστανές αποχρώσεις, οι οποίες επιθυμούν να φωτίσουν λίγο την επιδερμίδα τους.

Η συντήρηση του cozy blonde δεν απαιτεί πολλά, αφού η ρίζα παραμένει στους φυσικούς τόνους. Όσο για την περιποίηση, εδώ ισχύουν οι κλασικοί κανόνες της προστασίας από την θερμότητα και της εφαρμογής ενυδατικής μάσκας. Αυτό, λοιπόν, είναι ένα ξανθό που ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα και να ξεκουράσει τα ταλαιπωρημένα από τις βαφές μαλλιά σας. Μια απόχρωση τόσο ζεστή, όσο και εντυπωσιακή ταυτόχρονα. Η JLo την λατρεύει! Εσείς;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

Πηγή: InStyle 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ