Ξενοδοχείο με κρυφή κάμερα στην Χαλκιδική: Ψάχνουν αν ανέβηκαν βίντεο σε site του εξωτερικού και στο σκοτεινό διαδίκτυο

Μεγάλη είναι η αναστάτωση που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για το τουριστικό κατάλυμα σε δωμάτιο του οποίου είχε τοποθετηθεί κρυφή κάμερα, στην Χαλκιδική. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία ενός ζευγαριού από τη Θεσσαλονίκη που εντόπισε την κρυφή κάμερα και απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Ακόμα τρία ζευγάρια ταυτοποιήθηκαν στα βίντεο που έχουν βρεθεί από το συγκεκριμένο δωμάτιο, ενώ εκτιμάται ότι τουλάχιστον 10 ζευγάρια είχαν διαμείνει σε αυτό.

Ο ιδιοκτήτης του καταλύματος έχει φύγει από το χωριό, καθώς οι αντιδράσεις από την τοπική κοινότητα ήταν έντονες. Μάλιστα μετά την κατάθεσή του στην αστυνομία, αφαίρεσε και τις πινακίδες που έγραφαν το όνομα του ξενοδοχείου.

Ψάχνουν σε ιστοσελίδες του εξωτερικού

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Mega, οι Αρχές ψάχνουν τώρα εάν ο ξενοδόχος είχε διοχετεύσει βίντεο που καταγράφηκαν από την κρυφή κάμερα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Για τον λόγο αυτό, κάνουν αναζητήσεις σε ιστοσελίδες του σκοτεινού διαδικτύου και σε ιστοσελίδες με συνδρομή ή με ερασιτεχνικά βίντεο με πορνογραφικό υλικό.

Εάν τυχόν έχει διοχετευθεί το υλικό και σε άλλες ιστοσελίδες, τότε η κατηγορία που θα αντιμετωπίσει θα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ