Χαλκιδική: «Επέμενε να δώσει το δωμάτιο και σε άλλους υπαλλήλους» – Τι λέει ο δικηγόρος του ζευγαριού για την κρυφή κάμερα

Ο ιδιοκτήτης του τουριστικού καταλύματος στην Χαλκιδική ήταν εκείνος που επέμενε να δώσει το δωμάτιο στο νεαρό ζευγάρι, αλλά και σε άλλους υπαλλήλους του, αναφέρει ο δικηγόρος της 25χρονης και του 26χρονου που έκαναν την καταγγελία για την κρυφή κάμερα.

Σύμφωνα με τα όσα σημειώνει ο δικηγόρος του ζευγαριού, Παναγιώτης Γεωργιάδης, έχουν δεχτεί μεγάλη πίεση «διότι είναι πρώτη φορά που βιώνουν κάτι τέτοιο. Όποτε ζητάμε να μην δημοσιευτούν ούτε προσωπικά τους στοιχεία, ούτε αλλοιωμένα χαρακτηριστικά του προσώπου τους στη δημοσιότητα».

Σε δηλώσεις του στο GRTimes ο δικηγόρος επισημαίνει ότι η υπόθεση είναι στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ ακόμη δεν έχουν καταθέσει όλοι οι εμπλεκόμενοι μάρτυρες. «Έχουμε ζητήσει την συνδρομή της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διερευνηθεί αν το υλικό που είχε στην κατοχή του, το μετέδωσε είτε σε άλλους είτε σε πορνογραφικά site, με αποτέλεσμα να έχει χρηματικό όφελος», τονίζει.

Επιπλέον, αποκαλύπτει ότι αφού ολοκληρωθεί η προανάκριση και ασκηθεί δίωξη λόγω προσβολής της προσωπικότητας, το νεαρό ζευγάρι σκοπεύει να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και να ζητήσει αποζημίωση.

Μέσω του δικηγόρου τους, η 25χρονη και ο 26χρονος που εντόπισαν την κρυφή κάμερα μέσα στο δωμάτιο που τους είχε παραχωρήσει ο ιδιοκτήτης του τουριστικού καταλύματος στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε ανθρώπους που έχουν βιώσει παρόμοια περιστατικά: «Οποίος έχει βιώσει κάτι ανάλογο θα πρέπει άμεσα να προβεί σε καταγγελία δίχως δεύτερη σκέψη. Να μην φοβάστε να μιλήσετε!».

Σύμφωνα τον δικηγόρο τους, θίχτηκε η υπόληψη των παιδιών εις διπλούν, διότι αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα πως το ζευγάρι διέμεινε στο κατάλυμα, διότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να πάει κάπου άλλου, μιας και η 25χρονη εργάζονταν στο καφέ-μπαρ που διατηρούσε ο ίδιος σε κεντρική τοποθεσία του χωριού.

«Μεταδόθηκε μια ανακρίβεια που θίγει την υπόληψη των παιδιών για ακόμη μια φορά εκτός από το κομμάτι της παράνομης βιντεοσκόπησης. Γράφτηκε πως ο ιδιοκτήτης τους προσέφερε το δωμάτιο, λόγω οικονομικής δυσχέρειας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ο ίδιος επέμενε να δώσει το δωμάτιο στα παιδιά, αλλά και σε άλλους υπαλλήλους του, ώστε να φαίνεται ότι υπάρχει κίνηση στο κατάλυμα» υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Παναγιώτης Γεωργιάδης ανέφερε πως εφόσον το ήθελε για προσωπική του χρήση όπως και δήλωσε στην κατάθεση του, αυτή τη στιγμή θεωρείται πλημμέλημα και η φυλάκιση φτάνει τον έναν χρόνο. Ωστόσο, εάν φανεί πως το όφελός του ήταν υψηλότερο το 120.000 ευρώ, μπορεί να φτάσει σε βαθμό κακουργήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ