Αιγάλεω: ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από το επεισόδιο στο ΕΠΑΛ – Πώς ξεκίνησε η ένταση

Ένα βίντεο ντοκουμέντο όπου καταγράφεται το πώς ξεκίνησε η ένταση στο ΕΠΑΛ στο Αιγάλεω, το πρωί της Τρίτης, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στις εικόνες που μετέδωσε η ΕΡΤ καταγράφονται μαθητές να έχουν πάρει έναν κάδο απορριμμάτων με σκοπό να τον τοποθετήσουν στην είσοδο του σχολείου ώστε να ξεκινήσει η κατάληψη και ένας άλλος να εισέρχεται με το μηχανάκι του στο σχολικό κτίριο. Εκείνη την ώρα, κατέβηκε ο διευθυντής του σχολείου στο προαύλιο για να κλειδώσει την πόρτα ώστε να μην γίνει κατάληψη.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί ελάχιστα λεπτά πριν από το σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του διευθυντή και ενός 16χρονου μαθητή. Οι δυο τους φέρονται να πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα ο ανήλικος να διακομιστεί στο νοσοκομείο μέσα στα αίματα.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας είχε γίνει σύσκεψη στο ΕΠΑΛ στο οποίο μαθητεύει ο 16χρονος και εκεί αποφασίστηκε ότι ίσως πρέπει να γίνει απομάκρυνσή του από το σχολείο. Την Τρίτη το πρωί εμφανίστηκε στο σχολείο με συμμαθητές του προσπαθώντας να κάνουν κατάληψη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 16χρονος καταγγέλλει στη μήνυσή του ότι ξυλοκοπήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο χέρι, ενώ ο διευθυντής -που επίσης υπέβαλε μήνυση- υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε χειροδικία αλλά μία λεκτική αντιπαράθεση και ότι ο μαθητής χτύπησε το χέρι του σε τζαμαρία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ