Χαλκιδική: Πώς το ζευγάρι εντόπισε την κάμερα στο δωμάτιο – Για «προσωπική χρήση» η καταγραφή είπε ο ξενοδόχος

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως για τα όσα συνέβησαν στο δωμάτιο τουριστικού καταλύματος σε χωριό της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, όπου ένα ζευγάρι εντόπισε μία κρυφή κάμερα. 

Η καταγγελία πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου και αφορούσε τον ιδιοκτήτη του καταλύματος, ενώ έχει υποβληθεί και η δικογραφία προκειμένου να συνεχιστεί η προανάκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr ο ιδιοκτήτης του καταλύματος εντοπίστηκε αρχικά σε περιοχή της Χαλκιδικής από Αστυνομικούς, στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας όπου έδωσε κατάθεση και έπειτα αφέθηκε ελεύθερος.

Ακόμη 10 ζευγάρια καταγράφηκαν στο δωμάτιο

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί ανακαλύφθηκε πως μόνο στο συγκεκριμένο δωμάτιο είχαν καταγραφεί τουλάχιστον ακόμη 10 ζευγάρια, ενώ κάμερες υπήρχαν σε όλα δωμάτια του καταλύματος.

Το ζευγάρι αντιλήφθηκε την κρυμμένη κάμερα σε μέρος απόκρημνο από την κοινή θέα (πρίζα) στις 29 Σεπτεμβρίου και την επόμενη ημέρα κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία του αυτοφώρου.

Όπως αναφέρει το GRTimes.gr, ο ιδιοκτήτης σημείωσε στην κατάθεσή του πως κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές των ενοικιαστών για προσωπική του χρήση. Η έρευνα θα συνεχιστεί από το ΑΤ Κασσάνδρας.

Υπάλληλος του ιδιοκτήτη η 25χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η 25χρονη που έκανε την καταγγελία ήταν εργαζόμενη σε κατάστημα εστίασης που επίσης κατείχε ο ιδιοκτήτης του συγκεκριμένου καταλύματος.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, την προηγούμενη εβδομάδα ο ιδιοκτήτης προσφέρθηκε ο ίδιος να παραχωρήσει το δωμάτιο στη νεαρή προκειμένου να διαμείνει εκεί μαζί με τον σύντροφό της για να εξοικονομήσουν χρήματα. Έτσι και έγινε τελικά, καθώς η νεαρή δέχθηκε την πρόταση.

Όμως η στιγμή που σόκαρε το ζευγάρι ήταν όταν ο 26χρονος πήγε να φορτίσει το κινητό σε μία πρίζα απέναντι από το κρεβάτι τους και διαπίστωσε ότι εκεί υπήρχε μία συσκευή, που όπως προέκυψε ήταν καταγραφικό μηχάνημα εικόνας και ήχου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ