Paris Fashion Week: Εντοπίσαμε τα πιο θηλυκά hairstyles στους δρόμους του Παρισιού

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού κατέφθασε, κλείνοντας με τον πιο λαμπερό τρόπο έναν πολυάσχολο μήνα, κατά την διάρκεια του οποίου ζήσαμε φαντασμαγορικές στιγμές, γίναμε μάρτυρες ανατρεπτικών τάσεων και εντοπίσαμε τα πιο ενδιαφέροντα hair looks σε γυναίκες που σάρωσαν την πασαρέλα του δρόμου.

Η Πόλη του Φωτός μάς χάρισε ακόμη μια φορά μοναδικές στιγμές και από αυτές, σήμερα κάνουμε focus στα μαλλιά των πιο κομψών fashion girls. Μαλλιά δημιουργικά, όλα τους κομψά και υπέροχα παριζιάνικα!

Wet roots

Σ’ ένα hairstyle μισό-μισό που «βρέχει» μόνο τις ρίζες, αλλά αφήνει τα υπόλοιπα μαλλιά στεγνά. Ένα classy και συνάμα αιχμηρό look, το οποίο περιέχει ένα στοιχείο τόσο ακαταμάχητο και σέξι που σου είναι σχεδόν αδύνατο να του αντισταθείς. Plus, το ότι είναι και ιδιαίτερα εύκολο να το δημιουργήσεις!

Credit: Caroline Hu/Instagram

Clips on!

Μαζεμένα μαλλιά σε sleek κότσο και ατημέλητες τούφες που πιάνονται με clips. Σίγουρα αποτελεί ένα κομψό hairstyle, το οποίο παίζει με την αυστηρότητα, ενσωματώνοντας ωστόσο πινελιές εμπνευσμένες από τις νέες τάσεις. Μας αρέσει και ψηφίζουμε ναι!

Curls waterfall

Οι ατίθασες, αλλά τόσο λαμπερές μπούκλες αποτελούν ένα από τα πιο hot trends της εποχής, ειδικά μετά την στροφή των διασημότερων οίκων μόδας προς τα 80s και τις disco διαθέσεις. Και ξέρετε… όσος περισσότερος όγκος, τόσο πιο fashion!

Ο επίσημος κότσος

Σχολιάστηκε και θεωρήθηκε too stylish. Η Kylie Jenner εμφανίστηκε στο show του οίκου Schiaparelli με ένα beauty look κάθε άλλο παρά ατημέλητο. Ο περίτεχνος κότσος θύμισε λιγάκι γάμο από μια άλλη εποχή, αλλά η χωρίστρα στην μέση και η κυματιστή λεπτομέρεια μπροστά έσωσαν την κατάσταση, αναδεικνύοντας το hairstyle της Kylie ως ένα από τα πιο κομψά του Παρισιού.

Credit: Kylie Jenner/Instagram

Cute με κορδέλα

Ναι, αποτελεί γεγονός. Η κορδέλα την οποία κάποτε φορούσαμε στο δημοτικό και την οποία σήμερα χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τη skincare routine μας επέστρεψε και θα πρωταγωνιστήσει μέχρι και στα πιο επίσημα events. Και η αλήθεια είναι πως βγάζει κάτι πολύ κοριτσίστικο και νεανικό που μας κάνει να θέλουμε κι εμείς να την δοκιμάσουμε!

Sleek bun και curtain bangs

Τραβηγμένος στην εντέλεια και σε ένα μεσαίο μήκος που ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα, ο κομψός sleek κότσος συνδυάζεται με τις edgy αφέλειες σε ένα αποτέλεσμα άκρως parisian chic. Το λατρέψαμε λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα!

Credit: Chau Bui/Instagram

Ένα trend από τα 00s

Φήμες λένε πως το συγκεκριμένο hairstyle επιστρέφει δυναμικά, σηκώνοντας τις αφέλειες πάνω και αποκαλύπτοντας όλα τα μέτωπα. Ένα αμφιλεγόμενο χτένισμα που είτε θα υιοθετήσετε, είτε θα αγαπάτε να το μισείτε.

Credit: Mara Lafontan/InstagramΠηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ