Βρετανία: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Νότιγχαμ – Τρεις νεκροί στο κέντρο της πόλης, μία σύλληψη

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το κέντρο της πόλης του Νότιγχαμ στη Βρετανία και έχει αναστείλει το δίκτυο του τραμ καθώς αντιμετωπίζει ένα «σοβαρό περιστατικό».

Σύμφωνα με την Notighampost.com, 6 δρόμοι γύρω από την πόλη και τα προάστια έχουν κλείσει και τα δρομολόγια του τραμ ακυρώνονται, ενώ ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και ειδικοί αξιωματικοί ντυμένοι με αλεξίσφαιρα και κράνη βρίσκονται στο σημείο.

Είναι αξιωματικοί των εθνικών υπηρεσιών (NILO) – μέρος μιας ελίτ δύναμης που δημιουργήθηκε μετά τον βομβαρδισμό του Manchester Arena.


Η εφημερίδα «Guardian» μεταδίδει πως υπάρχουν 3 νεκροί, ενώ ο δράστης συνελήφθη. Ένας 31χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο ανακοίνωσε η αστυνομία του Νότιγχαμσάιρ.

Η στιγμή της σύλληψης

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

 

Ένας άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο μετά τον θάνατο τριών ανθρώπων στην πόλη. Η αστυνομία κλήθηκε στην οδό Ilkeston λίγο μετά τις 4 το πρωί, όπου δύο άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί στο δρόμο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα άλλο περιστατικό στην οδό Milton Street, όπου ένα βαν είχε προσπαθήσει να πατήσει τρία άτομα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Ένας άνδρας βρέθηκε επίσης νεκρός στην Magdala Road.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 31χρονο ως ύποπτο για φόνο και παραμένει υπό κράτηση. Η αρχιφύλακας Kate Meynell δήλωσε: «Πρόκειται για ένα φρικτό και τραγικό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους. Πιστεύουμε ότι όλα αυτά τα τρία περιστατικά συνδέονται και έχουμε έναν άνδρα υπό κράτηση. Αυτή η έρευνα βρίσκεται στα αρχικά της στάδια και μια ομάδα ντετέκτιβ εργάζεται για να διαπιστώσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Ζητάμε από το κοινό να κάνει υπομονή όσο συνεχίζονται οι έρευνες. Αυτή τη στιγμή, αρκετοί δρόμοι στην πόλη θα παραμείνουν κλειστοί καθώς προχωρά η έρευνα».

Αυτή τη στιγμή κλειστοί είναι οι παρακάτω δρόμοι:

  • Ilkeston Road,
  • Milton Street,
  • Οδός Magdala,
  • Maples Street,
  • Woodborough Road από τη διασταύρωση της Magdala Road στην πόλη,
  • Maid Marian Way διασταύρωση της οδού Κοινοβουλίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ