Netflix: 4 σειρές που πρέπει να δείτε αν σας άρεσε το Breaking Bad

Μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών είναι το Breaking Bad, με τους Μπράιαν Κράνστον, Άαρον Πολ, Άννα Γκαν, Ντιν Νόρις, Τζιανκάρλο Εσποσίτο. Ελάχιστοι είναι εκείνοι που ξεκίνησαν την σειρά και την σταμάτησαν επειδή δεν τους άρεσε.

Και όταν τελικά είδαν και τις 5 σεζόν, τους δημιουργήθηκε ένα κενό που δεν μπορούσε να γεμίσει καμία άλλη σειρά. Ευτυχώς το Netflix έχει πολλές σειρές στην βιβλιοθήκη του για όλα τα γούστα.

Παρακάτω θα βρείτε 4 σειρές που αξίζει να τους δώσετε μία ευκαιρίας αν λατρέψατε το Breaking Bad.

Netflix: Οι 4 σειρές που πρέπει να δείτε αν σας άρεσε το Breaking Bad

  • Όζαρκ
  • Snabba Cash: Εύκολο Χρήμα
  • Γκριζέλντα
  • Γκριζέλντα

Όζαρκ

Ένας οικονομικός σύμβουλος παίρνει την οικογένειά του από το Σικάγο στα Όζαρκ του Μιζούρι, για να ξεπλύνει 500 εκ. δολάρια σε πέντε χρόνια για έναν έμπορο ναρκωτικών.

Snabba Cash: Εύκολο Χρήμα

Οι ζωές μιας φιλόδοξης επιχειρηματία, ενός γοητευτικού μαφιόζου και ενός προβληματικού εφήβου συγκρούονται σε ένα απεγνωσμένο και σκοτεινό κυνήγι πλούτου.

Γκριζέλντα

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα δείχνει το ταξίδι της Γκριζέλντα Μπλάνκο από το Μεδεγίν μέχρι να γίνει η “Νονά” της αυτοκρατορίας ναρκωτικών του Μαϊάμι.

Peaky Blinders

Μια διαβόητη συμμορία στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας του 1919 έχει για αρχηγό τον άγριο Τόμι Σέλμπι που προχωρά ακάθεκτος χωρίς να υπολογίζει το κόστος.

Πηγή: FOXreport.gr

Το πλάτος της Μεγάλης Πυραμίδας της Γκίζας είναι ίδιο με την ταχύτητα του φωτός – Πρόκειται για σύμπτωση;

Οι χάκερ χρησιμοποιούν ψεύτικες διαφημίσεις στο Facebook – Πώς μπορείτε να είστε ασφαλείς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ