Ο πρίγκιπας Χάρι θα επιστρέψει στη Βρετανία σε λίγες μέρες – Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δεν θέλει να τον συνοδεύσει

Ο πρίγκιπας Χάρι πρόκειται να επιστρέψει στη Βρετανία σε λίγες ημέρες για την 10η επέτειο των Αγώνων Invictus, αλλά πιθανότατα θα ταξιδέψει μόνος του, καθώς η Μέγκαν μένει στο Μοντεσίτο.

Ένας εκπρόσωπος των Invictus Games επιβεβαίωσε ότι ο Δούκας του Σάσεξ θα παραστεί στην Ακολουθία των Ευχαριστιών στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου την Τετάρτη 8 Μαΐου. Ο ηθοποιός Damian Lewis αναμένεται να απαγγείλει το ποίημα Invictus στο St Paul’s για την επέτειο των αγώνων για τραυματίες στρατιωτικούς και γυναίκες. Μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Invictus Games αναφέρει: «Το Ίδρυμα Invictus Games θα γιορτάσει 10 χρόνια αλλαγής ζωών με μια «Υπηρεσία των Ευχαριστιών» στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου στις 8 Μαΐου. Θα είμαστε μαζί με τον ιδρυτή μας, τον πρίγκιπα Χάρι, δούκα του Σάσεξ, τον ηθοποιό Damian Lewis και μέλη της παγκόσμιας κοινότητας Invictus για να τιμήσουν την περίσταση».

Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ δεν αναφέρεται. Καθώς η εκδήλωση είναι μόλις δύο ημέρες αφότου ο γιος τους Archie γίνεται πέντε ετών, είναι πιθανό ότι θα μείνει στο σπίτι. Το ζευγάρι ζει στο Montecito της Καλιφόρνια με τα δύο τους παιδιά, τον Archie, τεσσάρων, και την πριγκίπισσα Lilibet, δύο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ