Γιώργος Λυγγερίδης: Απολογήθηκαν πέντε κατηγορούμενοι – «Δεν βρισκόμουν στο γήπεδο, με στοχοποίησαν» υποστηρίζει ο μάνατζερ του τράπερ

Πέντε κατηγορούμενοι έχουν απολογηθεί έως τώρα στους τρεις ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης στον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη τον περασμένο Δεκέμβριο. Κάποιοι εξ αυτών έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Της Άννας Κανδύλη

Κατά τη χθεσινή διαδικασία 7 από τους 31 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Μεταξύ αυτών και ο μάνατζερ γνωστού τράπερ, που φέρεται να είναι στους 5 ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι την ώρα των επεισοδίων, δεν βρισκόταν καν στο γήπεδο αλλά σε ταχυφαγείο και πως κατά την προσαγωγή του, είχε ζητήσει το σχετικό βιντεοληπτικό υλικό, που αποδείκνυε πως ήταν εκεί.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε πως τού προτάθηκε να μπει σε πρόγραμμα προστασίας, κάτι που αρνήθηκε καθώς δεν ήθελε να καταθέσει επιβαρυντικά στοιχεία για πρόσωπα και γεγονότα που δεν γνωρίζει. Έκτοτε, όπως υποστηρίζει, στοχοποιήθηκε από τις Αρχές.

Φέρεται να υποστηρίζει δε ότι έχει στοχοποιηθεί και από οπαδούς της ίδιας ομάδας, και συγκεκριμένα από άτομα που επιδιώκουν να έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ