Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας 29 Απριλίου – 5 Μαΐου για όλα τα ζώδια

Εδώ είναι η πιο τυχερή ημέρα της εβδομάδας για κάθε ζώδιο για τις 29 Απριλίου – 5 Μαΐου 2024.

Για να εκμεταλλευτείτε τις τυχερές ευκαιρίες γύρω σας, πρέπει πρώτα να ξέρετε μέσα από την καρδιά σας ότι είστε άξιοι. Ωστόσο, υπάρχει διαφορά μεταξύ του να γνωρίζεις λογικά ότι είσαι άξιος έναντι του να το ενσωματώσεις στην καρδιά και την ψυχή σου. Το να ξέρεις στο μυαλό σου τι αξίζεις είναι το πρώτο βήμα, αλλά μεταφέροντάς το στην ίδια σου την ύπαρξη, μπορείς να μεταμορφώσεις την αύρα σου έτσι ώστε να προσελκύσεις περισσότερα θαυμάσια πράγματα στη ζωή σου.

Η εβδομάδα της 29ης Απριλίου φέρνει μια βαθιά μετατόπιση καθώς η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο και ο Άρης στον Κριό. Και οι δύο αυτοί πλανήτες είναι εξυψωμένοι σε αυτά τα ζώδια, πράγμα που σημαίνει ότι η ενέργεια όχι μόνο θα γίνει πιο έντονη, αλλά θα είναι και πιο εύκολο να λειτουργήσει μέσα στη ζωή σας.

Η πιο τυχερή ημέρα για κάθε ζώδιο για τις 29 Απριλίου – 5 Μαΐου:

Η πιο τυχερή μέρα για τον Κριό: Δευτέρα 29 Απριλίου

Πρέπει να αρχίσετε να βλέπετε τα πάντα να συμβαίνουν προς όφελός σας και να φέρετε μεγαλύτερο πλούτο στη ζωή σας. Έχετε κληθεί να περάσετε από μια τεράστια φάση ανάπτυξης καθώς αρχίζετε να επικυρώνετε περισσότερο το ποιοι είστε ως άτομο και τα δώρα που φέρνετε στον κόσμο. Αυτή η διαδικασία θα σας επιτρέψει να κοιτάξετε γύρω σας και να αισθανθείτε αληθινά στην ψυχή σας ότι βρίσκεστε ακριβώς εκεί που προορίζεται να είστε — κάτι που, από μόνο του, αποτελεί την επιτομή του τι σημαίνει πραγματικά η αφθονία.

Τη Δευτέρα, 29 Απριλίου, η Αφροδίτη θα μετατοπιστεί στον Ταύρο, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες για πλούτο, ειδικά μέσω των προσπαθειών για ακίνητα, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσει να δείτε ότι αξίζετε μια καλύτερη ζωή. Καθώς αρχίζετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την ενέργεια στη ζωή σας, θα διαπιστώσετε ότι μέσω μιας βαθύτερης εκτίμησης και αγάπης για τον εαυτό σας, αρχίζετε να παίρνετε αποφάσεις από μια θέση αυξημένης αξίας. Καθώς αυτό περνά στη ζωή σας, θα καταλάβετε ότι πάντα περιβάλλεστε από τύχη.

Η πιο τυχερή μέρα για τον Ταύρο: Πέμπτη 2 Μαΐου

Υπάρχουν πιθανές αλλαγές μπροστά σας στην καριέρα σας, οι οποίες μπορεί να φαίνονται τρομακτικές καθώς ευδοκιμείτε στην ασφάλεια, η οποία συχνά θεωρείται ως καταστάσεις που παραμένουν ίδιες. Έχετε ένα απραγματοποίητο όνειρο ή ανεκμετάλλευτο δυναμικό που βρίσκεται σε λήθαργο μέσα στην ψυχή σας. Η τύχη που χρειάζεστε είναι να καταλάβετε ότι πρέπει να σταματήσετε να δέχεστε μόνο το ελάχιστο εάν θέλετε να φτάσετε στο επίπεδο επιτυχίας που ονειρεύεστε αληθινά.

Την Πέμπτη 2 Μαΐου, ο Πλούτωνας σταθμεύει ανάδρομος στον Υδροχόο, φέρνοντας μια περίοδο προβληματισμού σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία. Αυτή η ενέργεια θα επηρεάσει την τρέχουσα επαγγελματική σας πορεία ή την πορεία των σπουδών στο κολέγιο, ανάλογα με το πού βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή. Ο ανάδρομος Πλούτωνας στον Υδροχόο έχει να κάνει με την κατανόηση του εαυτού σας, των αναγκών σας και των χαρισμάτων σας σε σημείο που καλείστε να απελευθερώσετε τις πτυχές του παρελθόντος που δεν χρειάζονται πλέον. Ενώ αυτό το ταξίδι μόλις ξεκινά, δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσετε να αναρωτιέστε τι θα κάνατε αν ήξερες ότι θα πετύχατε — γιατί αυτό ακριβώς θα φέρει την τύχη που αναζητάτε.

Η πιο τυχερή μέρα για τους Διδύμους: Πέμπτη 2 Μαΐου

Ανάδρομοι σταθμοί του Πλούτωνα στον Υδροχόο την Πέμπτη 2 Μαΐου, στον οίκο της τύχης σας, αντιπροσωπεύοντας μια απίστευτη καμπή στη ζωή σας. Η ενέργεια του Υδροχόου διέπει την υπεραφθονία, τα επιχειρηματικά εγχειρήματα, τα ταξίδια και τις εκπαιδευτικές και πνευματικές αναζητήσεις. Ενώ ο Πλούτωνας εισήλθε για πρώτη φορά σε αυτό το ζώδιο τον Ιανουάριο του 2024, βρισκόταν ήδη στην προ-σκιώδη φάση του για αυτό το ανάδρομο, επομένως χρησίμευσε περισσότερο ως ευκαιρία για εσάς να παρατηρήσετε παρά να αναλάβετε δράση.

Συχνά, το σύμπαν δεν σας κάνει να κλείσετε ένα βιβλίο και να ανοίξετε ένα άλλο, αλλά σας καθοδηγεί σε μια περίοδο όπου τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον υπάρχουν ταυτόχρονα, κάτι που συμβαίνει που ξεκινά στις 2 Μαΐου. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτήν την ενέργεια, η οποία έχει να κάνει με το να σας βοηθήσει να πάρετε περισσότερες πιθανότητες και ρίσκα για να εκδηλώσετε μια άφθονη ζωή, πρέπει να καταλάβετε τι σας κρατούσε πίσω και τι θέλετε πραγματικά από τη ζωή. Καθώς μπορείτε να επικυρώσετε τα συναισθήματα και τα όνειρά σας, τότε θα μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε πίσω τη δύναμη στη ζωή σας και να εκδηλώνετε ό,τι θέλετε .

Η πιο τυχερή μέρα για τον Καρκίνο: Τρίτη 30 Απριλίου

Έχετε αισθανθεί μια ώθηση στον τομέα της καριέρας σας κατά τη διάρκεια της Εποχής του Κριού και της Ηλιακής Έκλειψης που συνέβη στις 8 Απριλίου. Η ενέργεια του Κριού σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε για τον εαυτό σας και στη συνέχεια να βρείτε την αυτοπεποίθηση για να πετύχετε. Ζητά επίσης να σκεφτείτε περισσότερο τι θέλετε για τον εαυτό σας καθώς αρχίζετε να δίνετε προτεραιότητα στον εαυτό σας με μεγαλύτερη επιμέλεια και αυτοπεποίθηση. Ήρθε η ώρα να επιστρέψετε σε αυτό που θέλετε από τη ζωή, καθώς αυτή είναι η αρχή για να δημιουργήσετε όλα όσα θέλετε.

Την Τρίτη, 30 Απριλίου, ο Άρης θα περάσει στον Κριό, ενώνοντας τον Βόρειο Κόμβο και τον Χείρωνα και θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί δεν έχετε εκμεταλλευτεί προηγούμενες ευκαιρίες, ώστε να μπορέσετε να βρείτε τον εαυτό σας να προχωρά με νέους και συναρπαστικούς τρόπους. Αυτή η ενέργεια προωθεί οτιδήποτε συνδέεται με την καριέρα ή την πορεία σας στο κολέγιο. Μπορεί να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι το να κάνετε ό,τι είναι καλύτερο για τον εαυτό σας, εξακολουθεί να κάνετε ό,τι είναι καλύτερο για τους άλλους, γιατί αν δεν ζείτε στον σκοπό σας, είναι πιο δύσκολο να εμφανιστείτε στους ανθρώπους που αγαπάτε. Επενδύστε πλήρως στα όνειρά σας και αφήστε τον εαυτό σας να δει ότι αυτό που προορίζεται για εσάς δεν μπορεί ποτέ να χαθεί.

Η πιο τυχερή μέρα για τον Λέοντα: Τρίτη 30 Απριλίου

Δεν έχει νόημα να προσπαθείς να διατηρήσεις τα πράγματα ίδια γιατί είναι προορισμένα να αλλάξουν. Αυτό που κυματίζει αυτή τη στιγμή στη ζωή σας ανοίγει τα μάτια και την καρδιά σας σε νέες εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε μεγαλύτερη αφθονία σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο Κριός, όμως, σας ζητά να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, να ρισκάρετε και να πιστέψετε στον εαυτό σας, γνωρίζοντας ότι όταν το κάνετε, υποστηρίζεστε πλήρως από το σύμπαν σε όποιο δρόμο κι αν επιλέξετε.

Την Τρίτη, 30 Απριλίου, ο Άρης θα μετατοπιστεί στον Κριό, φέρνοντας μια βαθιά επιθυμία να αλλάξετε τη ζωή σας – αυτές που γνωρίζετε εδώ και αρκετό καιρό. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να σας κάνουν να μετακομίσετε, να λάβετε μια νέα προσφορά εργασίας, να επιστρέψετε στο σχολείο – ή να υποσχεθείτε ότι θα ζήσετε τη ζωή περισσότερο με τους δικούς σας όρους. Να ξέρετε ότι όπου κι αν σας κατευθύνει αυτή η ενέργεια, σας οδηγεί προς την πιο άφθονη και επεκτατική ζωή σας. Απλώς πρέπει να αγκαλιάσεις αυτό που έρχεται και να χαμογελάσεις, καθώς ξέρεις ότι όλα είναι μέρος ενός ανώτερου σκοπού.

Η πιο τυχερή μέρα για τον Παρθένο: Πέμπτη 2 Μαΐου

Λέγεται ότι ο απόλυτος πλούτος είναι η υγεία, αλλά αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο το φυσικό σας σώμα αλλά την ψυχική, συναισθηματική και πνευματική σας ευεξία. Εξαιτίας αυτού, όταν μιλάμε για υγεία, περιλαμβάνει επίσης τον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε τον εαυτό σας, τα όρια που θέτετε και την αποφασιστικότητα που αρπάζετε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ενώ το να είσαι εκεί και να υποστηρίζεις τους άλλους είναι μέρος αυτού που είσαι, πρέπει επίσης να επιστρέψεις στον εαυτό σου για να δεις ότι η πιο τυχερή επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να διασφαλίσεις ότι δίνεις προτεραιότητα στο να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου.

Την Πέμπτη 2 Μαΐου, οι σταθμοί του Πλούτωνα είναι ανάδρομοι στον Υδροχόο, αναδεικνύοντας θέματα γύρω από το τι χρειάζεστε για να νιώσετε σαν τον καλύτερό σας εαυτό. Αυτή η ενέργεια θα σας ζητήσει να στραφείτε προς τα μέσα και να σκεφτείτε πώς δομείτε τις μέρες σας, φροντίζετε τον εαυτό σας και τα όρια που βάζετε με τους άλλους στην επαγγελματική σας ζωή. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι δίνετε τον τόνο για κάθε άλλο τομέα της ζωής σας με τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας, θα δείτε γιατί η υγεία είναι πραγματικά ο μεγαλύτερος πλούτος, επειδή σας επιτρέπει να πετύχετε στην επίτευξη όλων των ονείρων σας.

Η πιο τυχερή μέρα για τον Ζυγό: Πέμπτη 2 Μαΐου

Αυτή η νέα φάση της ζωής σας έχει να κάνει με την ευτυχία σας. Καθώς έχετε ήδη αρχίσει να εργάζεστε με αυτή την ενέργεια, έχετε αρχίσει να βλέπετε τη ζωή διαφορετικά. Δεν είστε πλέον διατεθειμένοι να διατηρήσετε την ειρήνη έξω από εσάς, αν αυτό σημαίνει να θυσιάζετε αυτόν που έχετε μέσα; Το να κάνετε τα βουνά μιλώντας για την αλήθεια ή τις ανάγκες σας δεν είναι πλέον κάτι που φοβάστε, αλλά απλώς καλωσορίζετε. Ξέρεις ότι αξίζεις περισσότερα στη ζωή σου και γι’ αυτό επιλέγεις επίσης να δώσεις προτεραιότητα στην ευτυχία σου πάνω από οτιδήποτε άλλο — και κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άσχημα γι’ αυτό.

Καθώς προχωράτε στην ενεργειακή ευκαιρία του Πλούτωνα να σταθμεύει ανάδρομος στον Υδροχόο την Πέμπτη 2 Μαΐου, καθίστε με τον εαυτό σας καθώς κρατάτε χώρο για τα όνειρα που μπορεί να είχατε προηγουμένως απορρίψει. Η ενέργεια του Υδροχόου διέπει τον τομέα της ευτυχίας, των παιδικών ονείρων και της δημιουργικότητάς σας. Αν και ο Πλούτωνας λειτουργεί πιο αργά από άλλους πλανήτες, τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο βαθιά. Μπορούν να σας βοηθήσουν να αναδομήσετε τη ζωή σας για να φέρετε περισσότερη χαρά, τύχη και επιτυχία. Δημιουργήστε μια ευκαιρία να συνδεθείτε με το εσωτερικό σας παιδί για το τι σας ενδιέφερε πάντα και τι ελπίζατε να είναι η ζωή. Στη συνέχεια, αρχίστε να βλέπετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επίγνωση για να δομήσετε αυτή τη νέα ζωή. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, σας αξίζει να είστε ευτυχισμένοι γιατί δίνει τον τόνο για μεγαλύτερη αφθονία και πληρότητα.

Η πιο τυχερή μέρα για τον Σκορπιό: Τρίτη 30 Απριλίου

Πρέπει να είσαι αδίστακτος στο να υπερασπίζεσαι αυτό που θέλεις και αξίζεις. Ακόμα κι αν οι άλλοι μπορεί να μην είναι πάντα μαζί ή να μην εκτιμούν την ειλικρίνειά σας, βρίσκεστε σε μια απίστευτα σημαντική στιγμή της ζωής σας όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψετε – ή να προχωρήσετε πραγματικά μπροστά. Όταν προχωράς μπροστά, ορισμένα άτομα ή καταστάσεις θα φύγουν, αλλά μόνο για να δημιουργήσουν χώρο για αυτό που προορίζεται για σένα και αυτό που αξίζεις να λάβεις. Δεν μπορείτε να φοβάστε μήπως πληγώσετε τους άλλους για να δημιουργήσετε τη ζωή των ονείρων σας. Διαφορετικά, θα μείνει μόνο ένα όνειρο.

Καθώς ο Άρης μετατοπίζεται στον Κριό την Τρίτη, 30 Απριλίου, θα υπάρχει μια νέα αίσθηση επείγουσας ανάγκης να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, να δώσετε προτεραιότητα στην ευτυχία σας και να δημιουργήσετε τα όρια που σας προστατεύουν από αρνητικές ή βλαβερές αλληλεπιδράσεις. Το σύμπαν δεν θα το κάνει ποτέ αυτό για εσάς επειδή επιλέγετε τον εαυτό σας. Είναι επιτακτική ανάγκη να μπορείτε να επιλέξετε την τύχη σας και να συνεχίσετε να προσελκύετε μια ζωή που σας αξίζει. Μην φοβάστε να αντιμετωπίσετε καταστάσεις κατά μέτωπο, να τραβήξετε μια γραμμή στην άμμο ή να πάτε ενάντια σε αυτό που θέλουν οι άλλοι για εσάς, καθώς η επιτυχία σας θα συνδέεται πάντα με την ικανότητά σας να προστατεύσετε τον εαυτό σας από ό,τι λιγότερο από αυτό που σας αξίζει. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία ανάπτυξής σας και ξέρετε ότι οδηγεί σε όμορφα αποτελέσματα.

Η πιο τυχερή μέρα για τον Τοξότη: Δευτέρα 29 Απριλίου

Η Αφροδίτη μετατοπίζεται στον Ταύρο μετά την ισχυρή ευθυγράμμιση του Δία και του Ουρανού της περασμένης εβδομάδας σε αυτό το ζώδιο της γης, βοηθώντας σας να εξυψώσετε τη σκέψη σας και να συνειδητοποιήσετε τι σημαίνει να γίνετε ο καλύτερος εαυτός σας. Ο Δίας και ο Ουρανός στον Ταύρο έχουν δημιουργήσει ευκαιρίες για υγιείς αλλαγές στη ζωή σας, επιτρέποντάς σας να αναδιαρθρώσετε τη ζωή σας για να υποστηρίξετε τη μεγαλύτερη ευημερία σας. Τώρα, έρχεται μια ανταμοιβή για όλη τη δουλειά που έχετε κάνει για να δείξετε στο σύμπαν ότι νιώθετε ότι είστε ο καλύτερος εαυτός σας και αξίζετε την καλύτερη ζωή.

Τη Δευτέρα 29 Απριλίου, η Αφροδίτη, ο πλανήτης της οικονομικής αφθονίας και της ακίνητης περιουσίας, θα μεταφερθεί στον Ταύρο, βοηθώντας σας να προσελκύσετε μεγαλύτερο πλούτο και να είναι σημαντικός εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα σπίτι. Η Αφροδίτη στον Ταύρο, μαζί με τον Ουρανό και τον Δία, βοηθά να φέρει μια νέα αίσθηση αναζωογόνησης και ολοκλήρωσης. Τώρα που το επίπονο έργο αυτής της ενέργειας είναι πίσω σας, μπορείτε να καταλάβετε επιτέλους γιατί κληθήκατε να κινηθείτε με διαφορετικούς τρόπους. Να θυμάστε ότι αξίζετε πραγματικά όλη την τύχη που πρόκειται να λάβετε επειδή έχετε καταβάλει προσπάθεια να τη δημιουργήσετε.

Η πιο τυχερή μέρα για τον Αιγόκερω: Πέμπτη 2 Μαΐου

Η αλλαγή μπορεί να είναι πρόκληση για οποιονδήποτε, αλλά ως ζώδιο της γης, αυτό μπορεί να ισχύει ιδιαίτερα για εσάς καθώς συγκεντρώνεστε τόσο στο επιθυμητό αποτέλεσμα που διστάζετε όταν οι καταστάσεις φαίνονται διαφορετικές. Από τότε που ο Πλούτωνας μετατοπίστηκε στον Υδροχόο τον Ιανουάριο του 2024, αυτή η ενέργεια έχει μεγεθυνθεί καθώς σας ζητείται να αναλογιστείτε θέματα ασφάλειας χωρίς να κρατάτε πολύ σφιχτά αυτό που πιστεύετε ότι θα είναι μέρος αυτού που προσπαθείτε να εκδηλώσετε. Ωστόσο, όταν συνειδητοποιήσετε ότι όλα συμβαίνουν για να σας φέρουν στη ζωή που σας αξίζει, μπορείτε να χαλαρώσετε στη διαδικασία και να προχωρήσετε καλύτερα με τις απαραίτητες αλλαγές.

Την Πέμπτη 2 Μαΐου, ο Πλούτωνας θα σταθμεύσει ανάδρομος στον Υδροχόο και θα σας προσκαλέσει να σκεφτείτε τι σας φέρνει ασφάλεια, ασφάλεια και αφθονία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχετε μια ισχυρή ευκαιρία να μάθετε να βρίσκετε αυτά τα θέματα μέσα σας, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε καλύτερα στη διαδικασία της μεταμόρφωσης. Εστιάστε περισσότερο σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς, ώστε να μπορείτε να δείτε ότι είστε ήδη περιτριγυρισμένοι από όλη την τύχη που χρειαζόσασταν ποτέ για να πετύχετε.

Η πιο τυχερή μέρα για τον Υδροχόο: Τρίτη 30 Απριλίου

Η πλήρης δύναμη του σύμπαντος σας υποστηρίζει να κινηθείτε με την τρέχουσα ενέργεια για να κάνετε τις κινήσεις που θα γίνουν για να δημιουργήσετε το μέλλον που θέλετε να ζήσετε. Μια συνάθροιση πλανητών στον Κριό, με τον Βόρειο Κόμβο, τον Χείρωνα και τον Άρη, την Τρίτη 30 Απριλίου, φέρνει μια σταθερή εστίαση στην επικοινωνία, τη γραφή και τις συμφωνίες που κάνετε με άλλους. Ο Κριός τείνει να φέρνει νέα ξεκινήματα ευθυγραμμιζόμενος με αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας, αλλά για να το κάνετε αυτό, πρέπει επίσης να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας . Αν και αυτό είναι ένα διαρκές ταξίδι, είναι επίσης ένα ταξίδι που θα σας επιτρέψει να μιλήσετε για τη ζωή που θέλετε.

Εστιάστε στις συζητήσεις σας με τους άλλους καθώς ο Άρης μπαίνει στον Κριό την Τρίτη 30 Απριλίου. Παρατηρήστε τις προσφορές, τις ευκαιρίες ή τις εμπειρίες που έχετε, που μπορεί να σημαίνουν ότι συμβαίνει μια βαθύτερη αλλαγή στη ζωή σας, αλλά επίσης να είστε προετοιμασμένοι να κρατήσετε τη θέση σας και πες την αλήθεια σου. Ίσως χρειαστεί να είστε πιο σταθεροί σε αυτό που περιμένετε από την καριέρα ή τον ρομαντικό σας σύντροφο αυτή τη στιγμή, καθώς συνειδητοποιείτε ότι αξίζετε περισσότερα. Η μεγαλύτερη τύχη βρίσκεται συχνά στην ικανότητά σας να ρισκάρετε. για εσάς, είναι να πάρετε μια ευκαιρία στον εαυτό σας, γνωρίζοντας ότι αξίζετε να βρείτε την επιτυχία που λαχταράτε.

Η πιο τυχερή μέρα για τους Ιχθύες: Τρίτη 30 Απριλίου

Η ενέργεια του Κριού διέπει τον οικονομικό σας τομέα, ο οποίος έχει γνωρίσει μεγάλη δραστηριότητα πρόσφατα με την Έκλειψη Ηλίου, τον Βόρειο Κόμβο και τον Χείρωνα όλα σε αυτό το έντονο ζώδιο της φωτιάς. Ο Κριός μπορεί να σας βοηθήσει να μην απολογηθείτε την αξία σας και να μην τη βασίζετε στην προσπάθεια να κατευνάσετε ή να ευχαριστήσετε τους άλλους. Γίνεστε λίγο πιο ριζοσπαστικοί όσον αφορά τα όριά σας και υπερασπίζεστε την αξία σας – εξαιτίας αυτού, έχετε επίσης τώρα τη δύναμη να εκδηλώσετε μεγαλύτερο πλούτο.

Εστιάστε στο πώς μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερα έσοδα μέσω της καριέρας σας ή άλλων επιχειρηματικών εγχειρημάτων καθώς ο Άρης μετατοπίζεται στον Κριό την Τρίτη, 30 Απριλίου. Ενώ ο Βόρειος Κόμβος και ο Χείρωνας σας έχουν βοηθήσει να κατανοήσετε την αξία σας καθώς επικεντρώνεστε περισσότερο σε αυτό που προορίζεται για εσάς, μπορείτε αναλάβετε δράση για να το ευθυγραμμίσετε και να το δημιουργήσετε μόνοι σας. Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να ξεκινήσετε νέα έργα, συνεργασίες ή θέσεις καθώς μαθαίνετε να εμπιστεύεστε τις ικανότητές σας. Μόλις μάθετε τι είναι σωστό για εσάς, μπορείτε να επωφεληθείτε από όλα όσα μπορεί να προσφέρει το σύμπαν και να αισθανθείτε ελεύθεροι να ζήσετε το πεπρωμένο σας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ