«Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν έχει πεταχτεί σε κάποιο τούνελ της Γάζας» – Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Σάνι Λουκ που δολοφονήθηκε από την Χαμάς

Συγκλονίζει ο πατέρας της 23χρονης Σάνι Λουκ, η οποία αποκεφαλίστηκε από την Χαμάς. «Σκοτώθηκε επί τόπου» και «δεν υπέφερε» δήλωσε ο πατέρας της 23χρονης, που ήταν καλλιτέχνης τατουάζ, και τονίζει ότι παρηγορείται από το γεγονός ότι η κόρη του πέρασε τις τελευταίες της στιγμές κάνοντας πάρτι με φίλους.

Ο Ισραηλινός Πρόεδρος επιβεβαίωσε την Δευτέρα ότι το DNA που βρέθηκε σε ένα κομμάτι κρανίου ταίριαζε με αυτό της Λουκ, η οποία έγινε σύμβολο της φρίκης της Χαμάς, η οποία εξαπέλυσε επίθεση στο μουσικό φεστιβάλ που διεξαγόταν κοντά στο κιμπούτς Re’im στις 7 Οκτωβρίου.

«Μέχρι τις 6:45 περίπου, η Σάνι ακόμα χόρευε, ζητωκραύγαζε και ξετρελάθηκε στο πάρτι. Ήταν περικυκλωμένη απ’ όλους τους καλύτερους φίλους της — και διασκέδαζαν όλη τη νύχτα», είπε ο πατέρας της, Νισίμ Λουκ στο ισραηλινό ειδησεογραφικό πρακτορείο N12.

«Την χάρηκε μέχρι την τελευταία στιγμή», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην μουσική εκδήλωση, όπου δολοφονήθηκαν περισσότεροι από 260 άνθρωποι. «Σκοτώθηκε επί τόπου και όχι μόνο δεν υπέφερε, 10 λεπτά νωρίτερα εξακολουθούσε να διασκεδάζει», προσθέτει ο τραγικός πατέρας.

Ο πατέρας της Σάνι Λουκ

Ο Νισίμ εξέφρασε επίσης την ανακούφισή του για το ότι η οικογένεια έλαβε μια «οριστική απάντηση» για τον θάνατο της Σάνι. «Υπάρχει κάποια παρηγοριά σε αυτό. Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν έχει πεταχτεί σε κάποιο τούνελ της Γάζας», είπε στο ισραηλινό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ynet.

«Η Σάνι ήταν ένα όμορφο κορίτσι που του άρεσε να χορεύει. Όλοι την αγαπούσαν», είπε ο Νισίμ και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ έξυπνη και πνευματώδης. Έτσι θέλω να την θυμούνται».

Την Δευτέρα, η μητέρα της Σάνι, Ρικάρντα, είπε επίσης ότι ένιωθε ανακούφιση που η κόρη της «τουλάχιστον δεν υπέφερε».

Η Λουκ, η σορός της οποίας δεν έχει βρεθεί ακόμη, είχε ζήσει στο Ισραήλ, αλλά πέρασε ένα μέρος της παιδικής της ηλικίας στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, όπου παρακολούθησε το νηπιαγωγείο στην Εβραϊκή Ακαδημία του Πόρτλαντ.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την New York Post, ο θλιμμένος πατέρας επαίνεσε τις ισραηλινές αμυντικές δυνάμεις, αλλά είπε σκληρά λόγια για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Όλα τα κυβερνητικά υπουργεία απέτυχαν», είπε ο Νισίμ στο N12 και πρόσθεσε πως «υποτίμησαν τους πάντες, δεν δουλεύουν, δεν απαντούν, δεν είναι φυσιολογικοί». «Ο ισραηλινός λαός έχει καλή καρδιά και αίσθηση κοινότητας», πρόσθεσε ο ίδιος.

Η μητέρα της Σάνι Λουκ

«Αν ο πρωθυπουργός εμφανιζόταν στο σπίτι μου, θα του έλεγα να φύγει, αφού φέρει μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό που συνέβη», είπε ο Νισίμ στο Ynet, προσθέτοντας ότι ο ισραηλινός στρατός «δεν πρέπει να δείξει έλεος» εναντίον της Χαμάς. «Πρέπει να πληρώσουν ένα εκατομμύριο φορές χειρότερα», κατέληξε ο πατέρας της Σάνι Λουκ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ