Ισραήλ: Νεκρή η Σάνι Λουκ που ήταν στο μοιραίο μουσικό φεστιβάλ

Το πτώμα της Γερμανο-ισραηλινής Σάνι Λουκ, η οποία είχε απαχθεί όταν οι ένοπλοι της Χαμάς επιτέθηκαν στο μουσικό φεστιβάλ Super Nova στο Reim, βρέθηκε σήμερα, σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ.

Ισραήλ: Νεκρή η Σάνι Λουκ που ήταν στο μοιραίο μουσικό φεστιβάλ
REUTERS/AMMAR AWAD

Όπως αναφέρει η Jerusalem Post, η αδελφή της, Άντι, επιβεβαίωσε τον θάνατό της μέσω Instagram. Δεν είναι ακόμα σαφές εάν προηγούμενες αναφορές που έκαναν λόγο ότι κρατούσαν ζωντανή την Σάνι Λουκ στη Γάζα ήταν εσφαλμένες. Δεν είναι επίσης σαφές πού βρέθηκε το πτώμα της Σάνι Λουκ και αν έχει επιστραφεί στο Ισραήλ.

Η Σάνι Λουκ ήταν στο μοιραίο φεστιβάλ την ημέρα που σημειώθηκε το μακελειό. Την ημέρα της επίθεσης ενόπλων της Χαμάς καταγράφηκε σε βίντεο να βρίσκεται ξαπλωμένη και ακίνητη  στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, αφού την απήγαγαν και την μετέφεραν στη Γάζα. Δεν ήταν σαφές αν ήταν ζωντανή στο βίντεο, αν και η μητέρα της είχε δηλώσει λίγες μέρες αργότερα ότι ήταν εν ζωή και την κρατούσαν σε νοσοκομείο στη Γάζα. Η μητέρα της Λουκ, Ρικάρντα, είπε στο γερμανικό RTL/ntv ότι ενημερώθηκε την Κυριακή ότι η κόρη της δεν ήταν πια στη ζωή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ