Πόλεμος στο Ισραήλ: «Η κόρη μου είναι ζωντανή», λέει η μητέρα της Γερμανίδας που ήταν στο αιματοβαμμένο φεστιβάλ

«Έχουμε στοιχεία ότι είναι ζωντανή» δήλωσε η μητέρα της Σάνι Λουκ, η οποία φερόταν να έχει δολοφονηθεί από ενόπλους της Χαμάς, κατά την διάρκεια της βίαιης επίθεσης του Σαββάτου, σε ένα μουσικό ρέιβ φεστιβάλ στο Ισραήλ.

Η μητέρα της, Ρικάρτνα δήλωσε στην γερμανική εφημερίδα Bild: «Τώρα έχουμε στοιχεία ότι η Shani είναι ζωντανή αλλά έχει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο. Παρακαλώ τη γερμανική κυβέρνηση να δράσει γρήγορα και να τη φέρει πίσω σώα», ενώ παράλληλα παρακάλεσε δημόσια να σταματήσουν οι μάχες στην εμπόλεμη ζώνη και να αφεθεί ελεύθερη η κόρη της.

Η γυναίκα θεωρείτο αρχικά νεκρή, καθώς είχαν κυκλοφορήσει διάφορα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που φαινόταν το σώμα μίας γυναίκας, η οποία είχε απαχθεί από στρατιώτες της Χαμάς, με τους ίδιους να πανηγυρίζουν ενώ η γυναίκα είναι μόνο με τα εσώρουχα σε καρότσα ενός αγροτικού οχήματος.

Αρκετοί ήταν αυτοί που θεώρησαν πως πρόκειται για την άτυχη Σάνι, αφού φέρεται να την είχαν αναγνωρίσει από ένα συγκεκριμένο τατουάζ και τα ράστα μαλλιά που είχε η κοπέλα.

Σύμφωνα με το BBC ενώ στο βίντεο δεν φαίνεται το πρόσωπο της γυναίκας, η οικογένεια της Shani Louk δήλωσε ότι μπόρεσε να την αναγνωρίσει κι αυτή από τα μαλλιά και τα τατουάζ της.

Σε άλλο βίντεο, η Γερμανίδα Σάνι φαίνεται να χορεύει ξέγνοιαστη και χαμογελαστή στο μουσικό φεστιβάλ κοντά στην Λωρίδα της Γάζας το Σαββατοκύριακο. Εκεί όπου το ξέφρενο πάρτι λίγο αργότερα βάφτηκε με αίμα λόγω της επίθεσης ενόπλων της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ.

Σήμερα ωστόσο, όλα άλλαξαν. Η 30χρονη Σάνι φέρεται να βρίσκεται σε νοσοκομείο της Χαμάς στη Γάζα, ωστόσο ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η πληροφορία αυτή, πέρα από την ανακοίνωση της οικογένειάς της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ