Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για την άγρια οπαδική επίθεση – «Ήταν οπλισμένοι με τσεκούρια, τέιζερ και αλυσίδες»

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες από την άγρια επίθεση που δέχτηκε ένα άτομο στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος απέφυγε τα χειρότερα από καθαρή τύχη. Σύμφωνα με τους δικηγόρους του που μίλησαν στο enikos.gr το θύμα βρισκόταν σε νυχτερινό κέντρο, όταν κουκουλοφόροι έφτασαν εκεί οπλισμένοι με αλυσίδες και τσεκούρια.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Όπως είπε ο ίδιος στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, δέχτηκε άγρια επίθεση με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, ενώ οι δράστες ήταν πιθανότατα αντίπαλοι οπαδοί ομάδας.  Το θύμα είναι γνωστός οπαδός στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος φέρεται να έχει στοχοποιηθεί.

«​Το θύμα, ενώ βρισκόταν σε νυχτερινή έξοδο με φίλους του, δέχτηκε επίθεση από οργανωμένη ομάδα 30 ατόμων. Δέκα με δώδεκα άτομα εξ αυτών ήταν οπλισμένοι με τσεκούρια, τέιζερ και αλυσίδες. Τον χτυπούσαν προσπαθώντας να τον πετύχουν σε ζωτικά σημεία του σώματος και κυρίως στο κεφάλι», ανέφερε στο enikos.gr ο δικηγόρος του τραυματία, Θοδωρής Καραγιάννης και συνέχισε:

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ του voria.gr:

«Το κίνητρο της επίθεσης ήταν οπαδικό, καθώς τόσο αυτοί που χτυπούσαν όσο και οι υπόλοιποι με πυρσούς και φωτοβολίδες φώναζαν συνθήματα κατά της ομάδας που υποστήριζε. Γλίτωσε με βαριά τραύματα στα χέρια και τα πόδια με τα όποια προστατεύτηκε. Επενέβησαν οι τρομοκρατημένοι περαστικοί και οι γείτονες από τα μπαλκόνια και έτσι σώθηκε. Μάλιστα ήταν τόσο ισχυρή η απόφαση τους «να τελειώσουν τη δουλειά» που αφού έφυγαν επέστρεψαν και του επιτέθηκαν ξανά».

Παράλληλα, ο δεύτερος δικηγόρος του τραυματία, Σωκράτης Μπρόζος υπογράμμισε στο enikos.gr ότι: «δυστυχώς κάποιοι δεν πήραν το μήνυμα των αδικοχαμένων νεαρών Νάσου, Άλκη, Μιχάλη και επιθυμούν και άλλους νεκρούς».

Ο δικηγόρος, Θοδωρής Καραγιάννης
Ο δικηγόρος Σωκράτης Μπρόζος

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ