Οι Simpsons προβλέπουν την μοίρα του Έλον Μασκ και τα νέα δεν είναι καλά – Χαμός με την τελευταία «προφητεία»

Πολλή συζήτηση έχει γίνει για τις υποτιθέμενες προφητείες των The Simpsons. Οι Simpsons πέρα από διάσημη σειρά που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο, έχουν γίνει πολλές φορές viral για τις διάφορες προβλέψεις τους που γίνονται πραγματικότητα. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο μπήκε ο Έλον Μασκ.

Το επεισόδιο της Κυριακής, “Thirst Trap: A Corporate Love Story”, εστιάζει στον κύριο Μπερνς, ο οποίος ερωτεύεται μια νεαρή Διευθύνουσα Σύμβουλο, την Περσεφόνη, που εγκατέλειψε το κολέγιο,  και αγοράζει το Twitter για εκείνη.

Ο ίδιος λέει ότι αγόρασε την πλατφόρμα σε «τιμή ευκαιρίας» επειδή «ο προηγούμενος ιδιοκτήτης έπρεπε να την πουλήσει αφού ο πύραυλος του που θα πήγαινε στον Άρη συνετρίβη στον διεθνή διαστημικό σταθμό».

Η σειρά είχε προβλέψει ότι ο Μασκ θα αγόραζε το Twitter σε προηγούμενο επεισόδιο πριν ο δισεκατομμυριούχος πληρώσει 44 δισεκατομμύρια δολάρια για την πλατφόρμα το 2022.

Ο κύριος Μπερνς ανοίγει την εκπομπή, μιλώντας στην κάμερα για την Περσεφόνη, που υποδύεται η Ελίζαμπεθ Μπανκ, μια απατεώνισσα που ξεγελάει τον Μπερνς για να χρηματοδοτήσει το εξαιρετικά αμφίβολο project της, το οποίο ισχυρίζεται ότι μετατρέπει το αλμυρό νερό σε πόσιμο.

Ο κύριος Μπερνς ξόδεψε πολλά χρήματα για την εταιρεία της Περσεφόνης και κάλεσε τους πλουσιότερους φίλους του να επενδύσουν επίσης.

Γιορτάζουν τα γενέθλια της Περσεφόνης όταν ο κύριος Μπερνς της δίνει ένα δώρο με ένα μπλε πουλί.

Η Περσεφόνη μπερδεμένη ρώτησε αν ήταν μια δωροκάρτα Twitter, με τον κύριο Μπερνς να απαντά, «όχι, σου αγόρασα ολόκληρη την εταιρεία».

Αργότερα στο επεισόδιο, το ζευγάρι δίνει συνέντευξη στην τηλεόραση και ερωτάται για τα αρνητικά tweets σχετικά με την εξαφάνιση της Περσεφόνης από την πλατφόρμα αφού την ανέλαβαν.

Αν και το όνομα του Μασκ δεν αναφέρεται στην εκπομπή, είναι ο σημερινός ιδιοκτήτης του X και θέλει να στείλει πυραύλους στον Άρη μέσω της εταιρείας του SpaceX.

Οι θαυμαστές των Simpsons σχολιάζουν στα social media την ομοιότητα μεταξύ της φανταστικής ιστορίας και των εγχειρημάτων του ίδιου του Μασκ.

 

Ο Έλον Μασκ έκανε μια guest εμφάνιση στους Simpsons το 2015 στο επεισόδιο που ονομάζεται “The Musk Who Fell to Earth”.

Προσγειώνεται στο Σπρίνγκφιλντ μέσα σε μια κάψουλα και μετατρέπει την πόλη σε δυστοπία αναπτύσσοντας νέα προϊόντα που πιστεύει ότι θα ωφελήσουν τους κατοίκους.

Αυτό περιλαμβάνει τη λειτουργία του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής με ηλεκτρική ενέργεια φιλική προς το περιβάλλον, αν και αυτό οδηγεί σε πτώση των κερδών και μαζική ανεργία, και ο Homer  πρέπει απρόθυμα να πει στον νέο του φίλο ότι δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος.

Επίσης, σε αυτό το επεισόδιο υπάρχει η πρόβλεψη ότι ο Μασκ θα αγοράσει το Twitter. Οι θαυμαστές πιστεύουν επίσης ότι οι Simpsons προέβλεψαν την αλλαγή επωνυμίας της πλατφόρμας σε X.

Ένα επεισόδιο του 2012 των Simpsons δείχνει τον Homer  να χρησιμοποιεί μια εφαρμογή που μοιάζει με το νέο λογότυπο. Προβλήθηκε πριν από εννέα χρόνια στο επεισόδιο «Ned ‘n’ Edna’s Blend Agenda», και η πλοκή βασίζεται στον μυστικό γάμο του Ned Flanders με την Edna Krabappel.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ