Μαρία Σολωμού: Τέρμα τα ψέματα, αρχίζουν και κρέμονται όλα προς τα κάτω

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την περιποίηση του προσώπου της και τις αισθητικές παρεμβάσεις.

Στην αρχή η Μαρία Σολωμού εξήγησε πως: «Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να είμαι πολύ τυπική και να βάζω τις κρέμες μου και να κάνω τις επισκέψεις μου στους δερματολόγους, γιατί τέρμα τα ψέματα. Αρχίζουν και κρέμονται όλα προς τα κάτω. Η βαρύτητα είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να το αποφύγει κανείς μας».

«Ποιος δείχνει με ενέσιμες τεχνικές ποιο νέος; Εγώ δεν ξέρω κανέναν. Όταν έχω κέφι μπορεί να κάνω μία φορά στα δύο χρόνια μπότοξ, έχει τύχει, συνήθως το καλοκαίρι» ανέφερε.

Η Μαρία Σολωμού σημείωσε πως: «Την παραμόρφωση δεν βλέπω κανέναν να την φοβάται, είναι κάτι το οποίο δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει. Επίσης δεν μου ταιριάζει τίποτα με βελόνα. Δεν μου ταιριάζει λόγω πόνου. Πονάω, υποφέρω, πεθαίνω. Αν με κοίμιζαν, μπορεί να τα έκανα και όλα, με πάρα πολύ προσοχή εννοείται και συγκεκριμένα να μην αλλάξει τίποτα.

Η υπερβολή με ενοχλεί αισθητικά και δεν μπορώ να καταλάβω πως το βλέπω εγώ και δεν το βλέπουν οι ίδιοι την ώρα που το κάνουν. Κάνε τα όλα αρκεί να μην βλέπω «σημαία» από χιλιόμετρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ